Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa ja

Samo zrobienie laski to też zdrada?

Polecane posty

Gość anonimowa ja

Jak w temacie

Gość gość
Jeśli jesteś kobietą i robisz to innemu facetowi to wszystko ok ale jeśli jesteś facetem i pozwalasz na to innej kobiecie niż twojej dziewczynie to jesteś śmieciem! Kobiety mogą się bawić ale faceci nie!

Gość gość
To sie nazywa k******o

Gość anonimowa ja
Nic nie rozumiecie. Mąż wiedział. Nie tylko wiedział ale sam przyprowadził kolegę i zaproponował. Ja się tylko zastanawiam czy takie zabawy z obcymi to aby przypadkiem nie zdrada. Niby nie pozwoliłam sobie wsadzić w cipę bo to uznałabym za ewidentną zdradę. Dlatego pytam czy laska to też zdrada czy jeszcze nie?

Gość gość
Patologia... Oczywiście, ze zdrada choc w tym przypadku "męża" nazwalabym raczej alfonsem a Ciebie "panią lekkich obyczajów" a w tym układzie raczej o zdradzie nie ma mowy

Gość anonimowa ja
Mąż mówi, że nie zdrada, bo chce sobie tylko ponagrywać. Wcześniej nie miałam nic przeciw bo nagrywał tylko nas dwoje. Ma Teraz on chce bym nagrywała się z innymi i mówi uparcie, że to nie zdrada bo on cały czas jest obecny z kamerą a skoro jest obecny i nie robię tego za jego plecami to nie zdrada. Ja swoje, on swoje.

Gość gość
nawet flirt jest zdradą ale o czym tu dyskutować,jak się kocha to się nie zdradza,bo w ogóle nie ma się takiej potrzeby

Gość gość
Czy pojęcie zdrady w tym przypadku ma jakiekolwiek znaczenie? :O

Gość gość
może "to coś" zastanowi się jak będzie brała kolejnego fiu/ta w paszczu że nie na tym życie polega

Gość gość
A Tobie zrobienie loda sie spodobalo?

Gość gość
Ty głupia jesteś , czy to kolejne mizerne prowo ?

Gość anonimowa ja
Gdyby nie dylemat moralny to owszem. Kolega jest prawie dwukrotnie młodszy od męża i dawno już nie widziałam tak twardego i tak sztywno stojącego penisa. Ech... Sorka, nudzi mnie to prowo. Wasz nieco znudzony PROWOKATOR

Gość gość
k***a i tyle

Gość gość
jasne że nie zdrada to tylko zobaczenie wielkości sprzętu kolesia i zbadanie jego możliwości !!! :)

Gość gość
Prowo czy nie, to i tak nie można nazwać zdradą stosunku o***tego za zgodą, a wręcz namową partnera. Jak można zdradzić kogoś robiąc to o co ta osoba prosi?