Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce miec mniejsze piersi

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i moje piersi sa..duze 75 D. Czesto boli mnie kregoslup. Koszule z guzikami odpadaja bo bardzo zadko dopinam sie. I przez nie wydaje sie byc grubsza. Chociaz nie jestem. Jak bylam mlodsza wstydzilam sie ich bo jak szlam ulica w koszulce na ramiaczka spotykalam sie z oblesnymi komentarzami i wzrokiem mezczyzn. Przez to zaczelam sie garbic czego skutkiem jest niewielki varek na plecach. Chce miec mniejsze piersi!!!:(

Gość gość
To mi oddaj troche :p

Gość gość mega penis
a ja chce mniejszego penisa, bo mój 36cm często sprawia pannom ból

Gość gość
a ja chce mieć większe :(

Gość gość 65 83
mi tez możesz oddać trochę ja jestem, szczupła, niska (nosze S/XS) a moje piersi to trochę porażka bo pod biustem mam 65 cm a w biuście tylko 83cm :( a chciałabym mieć chociaż 88cm w biuście :( jednak uważam ze nie powinnaś się ich wstydzić, zacznij nosić dobrze dobrane staniki (dzięki czemu odciążysz kręgosłup) idź prosto z podniesiona głowa, nie masz czego się wstydzić :) jesteś kobieta wiec masz piersi ;) bądź z nich dumna :) dbaj o nie, nie przejmuj się mężczyznami, bo niektórzy sa tak tępi ze potrafią kobiety w ciąży krytykować czy te przy tuszy choć sami wygladaja jak potracony słoń :P zacznij chodzić wyprostowana bo w przyszłości będziesz miała dużo problemów ze zdrowiem,a tego chyba nie chcesz

Gość gość
We Wrocławiu można zmniejszyć piersi z nfz-tu