Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Wam minął dzień?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie ;) co robiłyście w ten wolny dzień?

Gość gość
jestem po operacjii i ide sie polozyc.

Gość gośćdymek
Zrobiłem sobie prezent i byłem na doopkach na trasie. Były same pasztety po 100 kilo i jedna młoda Bułgarka. Wiec wybrałem ją i po dżentelmeńsko zaprosiłem na lody. Zrobiła na stojąco, było to połączone gryzienie z szarpaniem. Pierwszy raz tak czułem zęby laski z trasy. A mam małego ptasznika. Wiec panowie wybierajcie stare, doswiadczone.

Gość gość
pakuje sie do szpitala i zastanwiama czy wziac ze sb tablet czy laptopa

Gość gość
Wstaliśmy o 9, na 10 poszliśmy na mszę i procesję, potem zjedliśmy obiad i pojechaliśmy do znajomych na grilla. Niedawno wróciliśmy a teraz karmię córkę a mąż usypia drugą.

Córka złapała dziś rotawirusa więc dzień minął na wymiotach, biegunkach, pojeniu i zbijaniu gorączki. Uwielbiam "dni wolne" bo zawsze się coś przypląta i wolne mamy z głowy.

Gość gość
Pojechaliśmy nad jezioro ja tylko z młodszym synem on się bawił ja ogarnęłam domek bo dopiero chyba w lipcu zjedzie na urlop potem przejechalismy rowerem przez las do drugiej wsi tam była procesja akurat postalismy trochę wróciliśmy do domku pobawlismy się zjedliśmy obiad popluskalismy się w wodzie trochę z brzegu. Wracając do domu ok 18 zajechalam do Kościerzyny mały zjadł loda przeszliśmy się po 20 przyjechaliśmy do domu .Uważam dzień za udany w miarę.

Gość bfgbfgb
Morze, las, plaża, plac zabaw, lody , przejażdżka, dwie godziny w domu i znowu plac zabaw. Głowa mnie boli, zadowolony pasożyt obżarty lodami do wyrzygania ogląda Ratatuja a ja marzę żeby mieć siłę zapędzić to do spania. Ot, mój wolny dzień. Dobrze że nie sprzątam i nie szykuję jedzenia bo chyba bym zeszła.

Gość gość
Ja wolnego nie miałam. Wróciłam z pracy o 15:00. Zjadłam obiad przygotowany przez męża. Posiedzieliśmy na ogródku bo ładna pogoda była. Teraz córka juz śpi, zaraz zgarniam syna do spania i ja też się szykuje, bo jutro znów do pracy...

Gość gość
A co dzis bylo czynne, ze bylas w robocie? Ja bylam na procesji, a potem popoludniu i wieczorem tradycyjnie z mama, siostrami i dziecmi na spacerze po oltarzach. Nawet na koncert i druga msze sie zalapalalismy. Jutro jade do sadu, ksero, luxmedu i po japonki.

Gość gość
ja wstałam o 8, do 10 czytałam książkę do inżynierki, potem do 17 uczyłam się statystyki, pogadałam z rodzicami przez telefon i od tamtego czasu jakoś dzień mi uciekł na nic nie robieniu :(.

Gość gość
Tu autorka, my dziś jeździliśmy na rowerach z naszą roczną córką (ona w foteliku) ;) Pozniej odwiedziny u rodziny, tam się pobawiła i tak zleciało. Teraz siedzę przed tv. Gdzie gościu pracujesz?

Gość gość jjnb
Wstałam rano, wstawiłam pranie, zjedlismy sniadanie, pozniej msza, procesja. Potem obiad i lody na deser a po południu byliśmy na rowerach, godzinę temu wróciliśmy, syn zaraz padł do łóżka a my oglądamy Pan i pani Killer :D

Gość gość
Pracuje i mieszkam w uk dlatego wolnego nie ma niestety.

Gość gość
Cały dzień spędziłam w łóżku lecząc mega kaca po wczorajszej imprezie.

Gość gość
Wstaliśmy o 12. Później obiad i cały dzień minął w łóżku z komputerem i książką.