Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić? Dostałam ubrania ciążowe których nie chce

Polecane posty

Gość gość

Cześć Dostałam od znajomej ubrania ciążowe. Problem polega na tym że mam zupełnie inny gust od niej- dla mnie te ubrania są zwyczajnie brzydkie, o niebo ładniejsze i lepiej na mnie leżące znalazłam w lumpeksie (i te noszę)... Głupio mi było ich nie brać bo dała mi cały komplet razem z ubrankami po dziecku, które chciałam. Czy myślicie, że mogę je wyrzucić? Boję się że się o nie spyta jeszcze...

Gość gość
wynieś do piwnicy, niech leżą.

Gość gość
Powiedz ze mierzylas i zle w nich wyglądasz i czy chce je spowrotem czy masz oddac Np.do pck

Gość gość
Mi moka tesciowa daje swoke rzeczy (kest troche przy kości)... daje swoje ciuchy które nosila w czasie swojej ciazy 20-30 lat temu.. zbieram je i pozniej oddaje charytatywnie..

Gość gość
nie wyrzucaj albo niech leżą i oddasz jej po ciąży albo z nią pogadaj że złe na Ciebie i może ona zna kogoś kto bardziej potrzebuje. ja ostatnio dostałam 4 siaty ubrań na córkę po dziecku z rodziny, moje dziecko ma 6 lat. To wszystko z ciucholandu, wybrałam parę rzeczy do latania po podwórku ok pomyślałam. A potem ciotka dzwoni i mówi- no nic już na przyszły rok nie musisz kupować wszystko masz dla dziecka do szkoły. Zrozumiałam, że chce jakiejś nie wiem zapłaty czy coś... A to sprane wszystko, powyciągane. U nich w rodzinie będzie dziecko i oni chyba myślą, że ja po swoim drugim oryginalne ciuchy i sprzęty pooddaje a ja już zaplanowałam, że wstawię do komisu to dzieciom coś za tą kasę pokupię. To dopiero głupia sytuacja...

Gość gość
Na upartego wybierz część rzeczy po swoim i te im oddaj.

Gość gość
Oddaj potrzebującym.

Gość gość
Ja odnioslam wrazenie,ze niektorzy na sile wciskaja rzeczy ciazowe lub po dziecku,zeby im nie zalegaly w szafie. Np.corka ma 3mce,a juz dostalismy 3 wory rzeczy dla dwu-,trzyletniego dziecka po siostrze ciotecznej.

Gość gość
spytaj czy sa do zwrotu