Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakaz dawania dziecku pic przed snem i w nocy ?przestrzegac tego?

Polecane posty

Gość gość
Skoro popuszcza w dzien to znaczy ze nie ma co słuchać lekarza bo jej popuszczanie w dzien czy w nocy nic nie zmienia.

Gość czy sluchac zalecen lekarza
eehhhh..... :/ Pozna pora jednak nie sluzy temu tematowi :/ wychodzi na to ze caly czas musze się powtarzac. Tak czy siak, dziękuje za dyskusje i utwierdzenie mnie w swoich przekonaniach i jak najdalej od tego lekarza i jego rad . Dobrze ze sa osoby które miały z tym prpblem i akurat one wiedzą co to za dolegliwość , dzięki . Na razie . Ide moją zaciagnac już na wc na śpiocha i spac sama ide

Gość gość
Autorko. Jesli cie obraziłam to przepraszam. Nie taka moja była intencja zeby mnie zjechać.

Gość gość
Powinnaś kretynko w pierwszym poście napisac przyczynę moczenia , wiek córki i wtedy nie byłoby niedomówień. A tak to pleciesz jak typowa baba bez żadnej logiki. Co do córki, to daj jej pic i załóż pieluchy dla dorosłych, są takie.

Gość gość
nie rozumiem po co w takim razie kretynko chodzisz do lekarza i zawracasz mu d**e !!! skoro i tak je b ie cie co on ci mowi !! i robisz po swojemu ! kolejna matka idiotka a pozniej kolejki u lekarzy :/

Gość gość
Kochana,jak Wam minęła noc? Mialam kidys podobny oroblem z corka,miala 8 lat wtedy. Najpierw wyladowalysmy w szitalu z ciezkim zakazeniem drog moczowych,a otem gehhena aczela sie w donu. Po prostu zaczela sie moczyc. Byl to wielki problem, bo lekarze nie umieli nam pomoc,ile ja sie z nia nacbodzilam, narobilam badan. W koncu trafilismy do psychologa. I problem jak reka odjal. Dziecko rozregulowalo siw totalnie po szpitalu, bo byo to wydarzenie stresujace..walcz Autorko

Gość gość
To są jakieś brednie :o jak nie dasz pić to i tak się zsika, bo to nie zależy od picia przed snem

Gość gośćna
jaka tepa dzida z ciebie. dziecko chce pic w 28c stopi w pokoju a ta sie zastanawia i pyta o pozwolenie na kefeteri!!! bo lekarz zabronil. wspolczuje tej dziewczyncy, nie dosc,ze ma chory pechez to matke co nie potrafi samodzielnie myslec i tak tez wychowujesz swoje dziecko, no zeby taka duza dziewczyna sie sama nie napila w nocy jak ma pragnienie, kazdy by olal zakaz jak chce sie pic. boze nie wychowuj ja na taka sama tepa dzide. juz widze jak zaklada temet na kafeterie "czy moge sie napic w upalna noc?"

Gość gość
Tępę dzidy to te co nie potrafią przeczytać tematu. Nie macie tyle zdolności intelektualnych to nie zawracajcie głowy ludziom którzy sa w stanie.