Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś wie co dalej z ojcem który ugotował dziecko w aucie?

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo co jest z tą rodziną w ogóle i jak sprawa się dalej potoczyła? Nastały upały i tak sobie o tym przypomniałam. Widzę, że zmieniło się podejście ludzi. Wczoraj byłam po 4 zgrzewki wody w lidlu z półtorarocznym dzieckiem. Gdy już załadowałam je do bagażnika, to postanowiłam, że posadzę dziecko i odniosę koszyk. Auto stało w cieniu i nawet klima jeszcze trzymała, bo zakupy zrobiłam w minutę. Poszłam odstawić wózek, trochę się zamotałam przy tym, bo ten zamek był zepsuty ale dosłownie kilkanaście sekund, odwracam się, a przy moim aucie dwie osoby debatują, bałam się, że mi zaraz szybę wybiją :P więc lecę i mówię, że tylko wózek odstawiałam, a jego dopiero co posadziłam. Pani zaczęła się tłumaczyć, a ja mówię, że nic nie szkodzi i lepiej zrobić 10 razy niepotrzebnie alarm niż raz pominąć prawdziwy. Zastanawia mnie co dalej z rodziną małej Oliwki i czy wy macie takie sytuacje albo jesteście świadkami i czy zwracacie uwagę na auta na parkinku?

Gość gość
no wlasnie co z tym tatusiem?

Gość gość
Teraz dużo osób gotuje w samochodach psy albo dzieci. Wiadomo że dziecko jest uciążliwe, więc zostawia się je w samochodzie. W Holandii są nawet markety z zakazem wprowadzania dzieci. A że przy kasie czasem jest kolejka, to w razie zostawienia samochodu na słońcu, dziecko może się ugotować w ciągu godziny. Na wszelki wypadek warto zostawić mu lekko uchyloną szybę, tak ze 3 cm, żeby do środka wlatywało powietrze. I oczywiście samochód powinien być w cieniu.

Gość gość
fajnie, a wiesz ze u mnie w okolicy jakis czas temu kilku kolesi zgwałciło dziewczyne ? wiadomo, ze bylo ich 6 w tym dwoch bardzo mlodych dzieciakow ze starszymi kolegami :O podobno ta dziewczyna nie jest w stanie wskazac sprawców bo było juz ciemno, dlaczego TVN o tym nie mowi ? jakimis dopalaczam isie zajmują, dziewczyna wyjechala z rodziną bo wszyscy juz wiedzą co ją spotkało, osiedlowe plotkary dzialają lepiej niz policja i dziennikarze

Gość gość
Matko co za porąbany świat :o

Gość gość
Dobra może auto się nie nagrzało ale jednak zostawiłaś dziecko idiotko a pomyślałaś że ktoś pedofil, zboczeniec albo handlarz organami mógł zbić szybę gdy robiłaś zakupy i zabrac dziecko? pomyślałaś głupia cipo? przecież nie widziałaś auta dobre 5 minut, ja prdl coraz głupsze baby tu siedzą

Gość gość
a co maja osiedlowe plotkary do gwałtu?

Gość gość
no trak jak ktos chce sie pozbyc to zostawia do ugotowania taki cholerny swiat

Gość gość
autorko sama zostawiłas dziecko i mało go nie ugotowałaś że juz nie mówię o tym, że je naraziłaś np na porwanie :o powinni ci je zabrać

Gość gość
Gosc z 10:30 chyba nie potrafi czytac ze zrozumieniem. Autorka wyraznie napisala,ze zakupy robila razem z dzieckiem,a wsadzila je do samochodu PO zakupach i poszla tylko odstawic wozek... Nie wiem w zwiazku z tym kto jest idiotka i glupia c**a :)

Gość gość
10:36 następna jełopka :o "Gdy już załadowałam je do bagażnika, to postanowiłam, że posadzę dziecko i odniosę koszyk" xxx Otóż kretynko gdyby dziecko tam już siedziało toby nie napisała, że je POSADZI! Posadzi, czyli wynika z tego, że nie było w foteliku, bo pewnie siedziało w wózku sklepowym. Naucz się czytać gimbazo umysłowa!

Gość gość
A ja w zeszłym tygodniu zatankowałam auto i poszłam zapłacić zostawiając córkę na 3 min w zamkniętym aucie z uchylonym oknem. Jestem nieodpowiedzialna?

Gość gość
jesteś głupia, że pytasz o takie bzdety, a nie nieodpowiedzialna

Gość gość
Pierwsze slysze, ze do marketow w Holandii nie mozna wchodzic z dziecmi? Do ktorych konkretnie? Nigdy sie z tym nie spotkalam. Bylam z dzieckiem w wiekszosci i nigdy nikt sie nigdy nie przyczepil. Nie widzialam tez zadnych tabliczek informacyjnych. Inni tez byli zawsze z dziecmi.

Gość gość
No ale pedofil czy handlarz może równie dobrze uprowadzić dziecko z wózka, jeżeli jest tak zdesperowany, że wybije szybę w aucie zostawionym na dwie minuty. Kogoś już chyba wyobraźnia ponosi :D Mało tego, pedofil lub handlarz może się nawet do domu WŁAMAĆ, nic tylko siedzieć z dzieckiem w schronie do jego osiemnastki :P

Gość kokoszka123
a dziwię was, do PL makro nie wolno wchodzić z dziećmi małymi. nas nie wpuszczono, wolno tylko w określony dzień. podobno wiaże sie to z maszynami, które pracują np. wózki widłowe i mogą zrobić krzywdę dzecku.

Gość gość
Makro to hurtownia. A mowimy o zwyklych sklepach. Ja rozumiem, ze do butiku z kosztownymi bibelotami sie powinno samemu z siebie wprowadzac malych dzieci, ktore wszystko ruszaja, ale do zwyklego marketu to czemu nie?

Gość gość
nie powinno sie *