Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dlugo niemowle moze nie robic kupy?

Polecane posty

Gość gość

Zanim powinnam mu podac czopka? 2 mies ma, do tej pory zawsze kupy min 2 razy dziennie, a teraz nagle 3 dzien juz nic. Za 2 dni idziemy do pediatry- czyli bedzie po 5 dniach- moze tak dlugo czekac? Nic mu nie jest, nie prezy sie, nie widac zeby mu cos dokuczalo, tylko na usg brzucha (byl u kontroli) wyszlo ze ma b duzo gazow.

Gość gość
Na kontroli, a nie u kontroli.

Gość gość
dziekuje, a cos w temacie masz do powiedzenia czy tylko sledziesz posty i wyszujesz razace twe oczy bledy?

Gość gość
skoro nie widac ze go boli brzuszek to poczekaj, nic nie podawaj do 5 dni niemowle moze nie robic

Gość gość
Podobno naert do tygodnia. Moja cora czasem robi codziennie nawet po dwoe a czasem xo tydzień. ..

Gość gość
Głupie pier*** pielęgniarek "może nie robić nawet i tydzień" . Też takie teksty słyszałam jak szłam do przychodni i mówiłam, że dziecko już tyle a tyle dni kupy nie robi. Po 7 dniach może dojść do zakażenia kałem.

Gość gość
nic się nie martw, mi lekarka mówiła,że może nawet i kilka dni :)

Gość gość
Podstawowe pytanie - karnisze piersią czy mm? Na piersi długo może nie robić, pediatra mówiła, że po 5-7 dniach dałabym czopek, ale nie za często żeby się nie rozleniwilo.

Gość gość
karmie tylko piersia

Gość gość
Mi polozna mowila,ze u dziecka karmionego wylacznie piersia norma jest kilkanascie kup dziennie (po kazdym karmieniu) jak i brak kupy przez tydzien, o ile nie ma bolu pbrzucha,kolek i innych niepokojacych objawow.

Gość gość
Moja córka jak nie robiła kupy przez kilka dni to podawałam czopek, ale ja widziałam, że się męczy, pręży, napina i że jest jej źle.

Gość gość
Dzieci karmione tylko piersią mogą nie robić kupki nawet 7-10 dni, jak i robić kilkanaście na dobę. Jeżeli nie ma innych objawów tzn. brzuszek jest miękki, gazy oddaje. dziecko spokojne to nie ma powodu do niepokoju.