Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnerwiony koleś

Przykre praktyki na polskich serwisach randkowych

Polecane posty

Gość wnerwiony koleś

Właściciele takich serwisów nie dość, że nic nie robią, bo kasa zarabia się im sama to jeszcze kombinują jak okantować użytkownika, aby przedłużył abonament. Nie wiem czy tylko mnie to spotyka, ale zawsze jak wykupię miesięczny abo, to praktycznie przez ten miesiąc kompletnie nic się na moim koncie nie dzieje. Natomiast trzy dni przed końcem abo, nagle zaczynam dostawać oczka od dziewczyn, różne laski zagadują mnie, a jak znów wykupuję abo to nagle ludzie przestają się odzywać. Nie wiem co o tym myśleć? Czyżby internet gromadził już samych oszustów?

Gość gość
wiekszosc profili ładnych lasek to fejki :P

Gość gość
To tzw. fejki :)

Gość Heniuś
A czego się spodziewałeś jak na portalach na jednego paszteta średnio 10 facetów? Wtedy do roboty wkraczają tak zwani animatorzy - są to osoby udające użytkowników (oczywiście nie bezinteresownie). I ty nie masz znajdywać, tylko szukać - po to takie portale właśnie są - byś tracił czas, pieniądze i nerwy :) Od prawie 40 lat chodzę po tym świecie a jeszcze nie słyszałem o przypadku, żeby rejestracja na portalu matrymonialnym wyszła komuś na dobre, za to od wuja przypadków typu: żona kumpla poznała "biznesmena" na portalu i odeszła od męża, tylko biznesmen okazał się zadłużonym kurduplem mieszkającym z mamusią - ale po to właśnie takie portale są, by wyłapywać frajerów/frajerki. Jak ktoś ma problem z życiem towarzyskim to portale randkowe przecież tego problemu nie rozwiążą a wręcz go obnażą i dołożą jeszcze kilka nowych :) Ale pasztety internetowe mają swój świat a ja mam swój - ja idę dziś z ziomkami na mecz a potem imprę a pasztety będą chodzić od komputera do lodówki i nak****ać emotikony :)

Gość gość
a ja spotkałam na portalu mojego obecnego męża. Owszem wcześniej miałam wiele dziwnych historii z poznawanymi facetami i wiele razy traciłam nadzieję i nerwy na to wszystko. Miałam szczęście jednak ostrzegam że nie wszystko tam jest tak wspaniale jak to ludzie opisują

jasne, ze na portalach sa fejki i rozni ludzie sie znajda, ale nie wolno wrzucac wszystkich do jednego worka! ja korzystam z zaadoptuj faceta , a nie jestem brzydka :P. Poza tym ten portal nie jest platny, takze spoko.

Gość gość
Wiekszosc portali jest oszukanych. Zawsze tak robia,ze jak nie masz abona to pisza do ciebie a po malo kto.To niestey biznes :/ Trzeba czytac i zbierac opinie z for gdzie sa realni ludzie

Gość maszkov
Też się z tym spotkałem, niezłe krętactwo... A jak nie masz jeszcze wykupionego abonamentu, to dostajesz niby mnóstwo wiadomości od ślicznych dziewczyn, ale nie możesz ich przeczytać, bo nie masz wykupionego abonamentu. A jak wykupisz, to one już nie odpisują. Ale nie wszystkie portale takie są, na szczęście. Nie dla wszystkich liczy się tylko i wyłącznie kasa, bo jakby nie patrzeć, dalekowzroczne patrzenie chyba może przynieść więcej kasy, im więcej zadowolonych klientów, tym większa kasa może być z tego. Właśnie to spodobało mi się na mydwoje, że mają indywidualne podejście do użytkownika, moderują każdą wizytówkę, monitorują i wywalają oszustów, nie stosują takich nieczystych gierek, typu fikcyjne konta. Wprawdzie jest dość drogi, ale to właśnie może w tym tkwi sekret, że dzięki temu nie muszą stosować sztuczek tylko po prostu dbają o klienta. I dzięki temu wykupiłem abonament na kolejne miesiące, bo wiem, że portal uczciwie do mnie podchodzi i są tam osoby, które też szukają tego co ja, a dla nich plus jest taki, że mają klienta, który kolejne abonamenty wykupi, dopóki nie pozna kogoś, a poza tym będzie polecał portal innym i będą kolejny klienci. Moim zdaniem to jest racjonalne podejście i na dłuższą metę przyniosą większą kasę, dlatego wierzę, że są jeszcze takie portale, które właśnie w taki sposób do tego podchodzą.

Gość gość
Moj brat poznal dziewczyne na portalu randkowym. Normalna, calkiem ladna, szczupla. Sa razem prawie 2 lata, on 25 ona 22. Wiec sie jakos da, choc sama nigdy w to nie wierzylam i bylam w szoku, ze oni sie tam poznali

Tak, faktycznie, rozne portale oszukuja, ale nie wszystkie i w dodatku nie sa platne. Na przyklad zaadoptujfaceta- nie spotkalam sie z falszywymi portalami, a poza tym jak im zglosisz jakas falszywka, ktora gdzies sie wkradnie, to odrazu robia z tym porzadek. no i portal jest darmowy, w przeciwienstwie do innych, to jest plus! poza tym nie ulrywam, ze podoba mi sie kontekst, jest smieszny, inne portale wydaja mi sie za powazne,a tu przeciez chodzi tez o zabawe, nie ?