Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skazany na śmierć bo nikt mi nie pomógł. Ludzie są nic nie warci.

Polecane posty

Gość gość
Drogi autorze, mysle ze twoim glownym problemem jest to, ze jak piszesz nikt tobie nie pomogl i jak najwyrazniej nie pomaga. Jestem starsza od ciebie i moglabym byc twoja mama. Mysle, ze potrzebujesz pomocy i przykre, ze sie nikt o ciebie nie troszczy. Rozumiem twoja zlosc. Bardzo cie prosze, wyszukaj przez internet specjalistow, odwaz sie i otworz sie na pomoc. zapewniam sie, ze zawsze sa jakies szanse na poprawe i nie wszystko jest stracone. Twoje oczy nie wygladaja tak zle jak myslisz. Wiem, ze dla ciebie to tragedia ale napewno masz szanse na wszystko. Jestes bardzo mlody. Nie poddawaj sie i znajdz neurologa i kuliste. Niech cie przebadaja. Zycze tobie wszystkiego dobrego i cie przytulam.

Gość gość
okuliste. mialo byc :) szukaj pomocy.

Gość gość
Najbardziej to winie swoją matkę za to wszystko, ale ona ma w d***e własne dzieci a ojca nigdy nie miałem. Tacy ludzie nie powinni mieć dzieci bo dzieją się takie tragedie jak ze mną. Zawsze byłem sam, jak sierota. Moja matka niczego mnie nie nauczyła jedyne co to dawała żarcie, a tak to żadnych rozmów, nie interesowały ją moje problemy.. moje zdrowie. A teraz to ja nie będę szukał pomocy bo nie mam po co i dla kogo żyć.

Gość gość
Żyj dla siebie a dziewczynę na pewno się z czasem znajdzie ;)

Gość gość
Drogi Autorze, ja tez mialam ciezkie dziecinstwo. Ojciec mnie, brata i matke bil dzien w dzien. Mna sie tez nikt nie zajmowal a jak mialam 18 lat to musialam pracowac i wyniesc sie z domu. Nikt mi nie pomagal. Ale powiem Tobie, ze zawsze spotkalam jakiegos dobrego czlowieka, ktory mi pomogl , pokazal wlasciwa droge, troche wspieral chociaz slowami. Twoje zycie nie jest stracone Jestes mlody i jestes mimo wszystko wartosciowym i kochanym czlowiekiem. Z doswiadczenia wiem, ze zycie daje nam mnostwo szans ale wiekszosc z nich marnujemy. Twoje zycie napewno sie zmieni, znjadziesz partnerke, prace i wszystko bedzie dobrze :) ale prosze cie zajmij sie swoim zdrowiem. Bo to jest podstawa. Ja mysle, ze masz depresje i jestes nieszczesliwy ale daj sobie pomoc. Zycie jest piekne :) mimo wszystko.

Gość gość
W tym p*********m szpitalu nawet nie miałem konsultacji z anastezjologiem, a chyba powinno takie coś być? Gdybym wiedział czym jest narkoza chyba bym z tamtąd uciekł ale nie miałem pojęcia. Gówniana służba zdrowia.

Gość gośćmasz jak zmasakrowany
Przeczytaj cały temat nicka zmasakrowany , tam jest wiele o takich jak ty i mnóstwo informacji które są tobie potrzebne. Wpisz Temat ''nieudane operacje nosa''

Gość mr mysterious
obwiniasz cały świat o swoje zaniedbanie im szybciej się pogodzisz z tym że to głównie twoja wina tym chyba lepiej. szpitale są ubezpieczone możesz się domagać odszkodowania jeśli coś poszło nie tak chociaż wiem że to żadne pocieszenie ale skoro lubisz szukać winnych to może ci to pomoże.

Gość gość
Może i tak ale czy moją wina jest to że mam chorobę która dotyka 100 : 1 000 000 osób i tępi lekarze w tym chorym kraju nie potrafią tego zdiagnozować? W d***e mam odszkodowania bo na co mi pieniądze teraz.. tak sobie rozmyślam po prostu. Zmasakrowsny to nic przy mnie bo on ma tylko z nosem to pikuś przy tym co mam ja..

Gość gośćmasz jak zmasakrowany
Widać, że nie znasz tamtego tematu, najpierw poczytaj zamiast zakładać ciągle wątki na uczuciowym :O

Gość mr mysterious
no to czego oczekujesz ? skoro życie jest dla ciebie nie do przyjęcia to pozostaje wyjazd do jakichś panstw beneluksu tam jest eutanazja dozwolona bo w tym chorym kraju w najbliżej dekadzie nie ma co na to liczyć. wcale mnie nie dziwi że choroby rzadkiej u ciebie nie zdiagnozowali maja problem z leczeniem tych popularnych a co dopieor rzadkie. medycyna w polsce to dno i wiem co pisze.

Gość gość
Up

Gość gość
ludzie są tylko ludźmi, a życie jest twoje...:D

Gość gość
Wiem. Jestem głàbem i to moja wina.. wmówiłem sobie że żaden lekarz mi nie pomoże, każdy wyślę do psychiatry to teraz mam.. zylem z dnia na dzień i nie myślałem że mi się pogorszy do tego stopnia.

Gość gość
Życie..

Gość gość
Co jest nikt mi już nie chce pomóc? Co raz gorzej ze mną. Tęsknię za dawnym, pięknym, życiem. Z moimi oczami co raz gorzej czuje jskby ktoś tam nalał kleju.

Gość gość
D hhb r bky Vu d XV ughy być Ft GB hd dc jihvn n u Gty gm n nu