Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie znalezc meza ?

Polecane posty

Gość gość
Jako Twój rówieśnik i facet pozbawiony złudzeń, napisze Ci przykrą prawdę, że jest już za późno.

Gość gość
a ty masz kogos?

Gość gość
wszedzie mozna poznac.

Gość gość
nigdy nie jest za pozno.

Gość gość
co myślisz o pomyśle z miotłą ? :D:D:D:D

Gość gość
moje nadzieje tez juz przygaszaja, moze faktycznie jest juz za pozno, bo w moim wieku wszyscy sie juz dobrali w pary

Gość gość
Nigdy nie trać nadziei, ona umiera ostatnia. Ja wyszłam za maz w wieku 35 lat i miałam panieńskie dziecko . :)

Gość Joyce 2012
"gość dziś Jako Twój rówieśnik i facet pozbawiony złudzeń, napisze Ci przykrą prawdę, że jest już za późno. " :O jaki pesymista nigdy nie jest za późno a pomysł z miotłą - świetny :P

Gość gość
a ja szukam kobiecej kobiety uroczej i ciepłej a nie jakiejś plastikowej i znaleźć nie mogę.

Gość gość
dzięki joyce 2012 za wyrazy uznania :D:D:D:D

Gość gość
a ty masz kogos? - Nie i stąd ten wniosek, że jest już za późno. Ktoś nazwie to pesymizmem i opowie bajkę że nigdy nie jest za późno, ale bajki przez duże B.

Gość gość
up

Gość gość
gość dziś a ja szukam kobiecej kobiety uroczej i ciepłej a nie jakiejś plastikowej i znaleźć nie mogę. x a ty jaki jestes? bo ja szukam meskiego faceta, uroczego i cieplego i tez znalezc nie moge, bo wszedzie malomescy faceci i prostaki bez kultury:O

Gość gość
Urocze i ciepłe kobiety mają mężów. Szukasz autorko męskiego faceta, uroczego i cieplego? Chyba Cie pogięło jeśli myślisz że tacy faceci są wolni.

męża można znaleźć zawsze i wszędzie nigdy nie wiesz co los dla Ciebie zgotował :) Zastanów się jakiego męża byś chciała i gdzie takiego można spotkać, może masz jakieś hobby w którym organizowane są jakieś zajęcia grupowe, może lubisz poezje to wybierz się na wieczorek literacki. Spróbuj wychodzić z domu, zaangażować się może w jakiś wolontariat czy organizację pozarządową. A co do psa możesz się zgłosić na wolontariusza do schroniska dla zwierząt i wyprowadzać psy na spacer. Wyjście do parku z psem to zawsze ułatwienie w nawiązaniu rozmowy z innymi właścicielami psiaków, a nóż kogoś interesującego spotkasz. A tak poza tym zawsze możesz spróbować poznać kogoś na międzynarodowych portalach randkowych, jeśli mąż obcokrajowiec wchodzi w grę oczywiście :) Powodzenia życzę :)

Gość gość
niedługo do Polski przyjadą uchodźcy więc na pewno znajdziesz męża :D haha

Gość gość
Możesz jeszcze poderwać cudzego, fajna przygoda i może cos więcej z tego wyniknie...

Gość salataMata
Może nie powinnaś od razu szukać męża. Bo jednak takie ciśnienia źle wpływa, przede wszystkim na Ciebie, ale faceci też to mogą odczuć, taką presję, że na siłę szukasz męża. Poszukaj przede wszystkim partnera, z którym będziesz mogła stworzyć jakiś normalny, dłuższy związek. Ślub przecież nie jest podstawą szczęśliwego związku, po prostu musi się między Wami układać. A jak będziesz tworzyć presję, że kolejny facet to musi być Twój mąż, może to wywierać negatywny skutek... Ja swojego poznałam na mydwoje, portal matrymonialny, ludzie tam szukają poważnego związku, sama byłam po 30-tce, ale nie miałam tej presji, że następny, którego poznam, musi zostać moim mężem. Po prostu szukałam mężczyzny,z którym będę się dobrze dogadywała, z którym po prostu będzie mi dobrze. I w końcu znalazłam. A z biegiem czasu pojawił się temat ślubu i w końcu go wzięliśmy, ale moim zdaniem to tylko papierek i obrączka, w naszym związku niewiele się zmieniło. Tak, jak wcześniej byliśmy ze sobą szczęśliwi, tak samo jest i teraz.

Gość gość
Ja swojego poznałam na mydwoje xx Kuźwa spa/mujesz tym gownem w każdym temacie o samotności i randkach, weź spier/dalaj.

Gość xHEISENBERG
Meza? Mezo podobno teraz biega w maratonach i gra koncerty z Kasią Wilk, spróbuj go tam poszukać, życzę powodzenia.

Gość Kogość
Chodząc po ulicach w mieście w którym mieszkam zwracam przypadkiem uwagę na kobiety które obok, bądź dalej przechodzą i widzę jak na mnie patrzą. Wcześniej chodziłem i nie patrzyłem na ludzi których mijam. Nie jeden chłopak patrzy na Ciebie zaglądawszy Ci w oczy. Jego oczy mówią wiele. Sam to wiem patrząc na kobietę która mnie pociąga i widzę to u niej.

Gość Bryzol
Mnie pociąga kobieta pewna siebie, ale gdy ona wie czego chcę (bo kobieta z pewnością wie czego chcę od niej)-zadaje mi pytanie czego chcę? a nie podtrzymuje rozmowy którą z nią zaczynam. Z mężatkami można gadać o głupotach i na ciekawe tematy, a kobiety stare panny czy myślą tylko o jednym? -Albo za niego wyjdę albo da mi kosza :)

Gość gość
na dysce.

Gość gość
Coś ty na dyskotece nie spotkasz nikogo fajnego.

Gość gość
a gdzie znaleźć żonę ?

Gość gość
Na Ukrainie.

Gość gość
ale Polkę, gdzie ?

Gość gość
polke,zgłupiałes

Gość gość
w biedronce ma byc promocja na mężów.