Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci po romansie zazwyczaj wracają do swoich żon?

Polecane posty

Gość gość
Autorko, wyciągnij wnioski z tego co Ci tu piszą. I nie pchaj palców między drzwi. Podejrzewam, że Twoi rodzice też dumnie by z Ciebie nie byli, gdyby się dowiedzieli. A jego dzieci mogłyby Cię brzydko nazwać.

Gość gość
Żonaty facet mówi kochance,ze: z żoną już od jakiegoś czasu nie sypia,że brakuje mu czułości,bliskości ,że to małzeństwo jest tylko na papierku i gdyby nie dzieci to już dawno by się rozszedł,jest jeszcze kredyt i samochod który razem spłacają Jeśli żona dowie się o romansie męża to mąż mowi żonie,że : to kłamstwo,coś sobie uroiłaś,kocham tylko Ciebie,nigdy bym Ciebie nie zdradzil Jeśli żona posiada dowody rzeczowe to wtedy mąż mówi żonie,ze ;to był nic nie znaczący incydent,ta kobieta za mną chodziła choć wiedziała,ze jeste żonaty,ta kobieta w ogóle mnie nie interesuje,nie kocham jej, kocham tylko Ciebie

Gość gość
To juz bylo wiele razy na kafe ale moge powtorzyc - wiekszosc kochanek nie zdaje sobie sprawy , ze to wlasnie one podtrzymuja przy zyciu rozwalajace sie malzenstwa. Facet ma odskocznie. Ma czym ladowac baterie. A dzieki temu moze nadal wytrzymywac ze swoja zrzedzaca zona. Dokladnie tak to dziala. Dlatego to sie nazywa romans. ROMANS a nie nowe malzenstwo. I nie zgadzam sie , ze opinia k****arza stawia faceta na niskim pulapie. Opinia k****arza to zaszczyt w oczach innych facetow. To ten co bzyka laski. Ten co nie musial sie zenic zeby mu d**y dala. To obiekt zazdrosci innych ozenionych i wykastowanych mezow co ich nie stac na d**e. To takze obiekt zainteresowania u innych kobiet. To na niego skieruja swiatla reflektorow. Nie probujcie wciskac facetom , ze jest inaczej. Nikt zdrowy Wam nie uwierzy.

Gość gość
Racja, facet gada to, co kobieta chce uslyszec. Klamie. Tyle ze kochanka dobrzewie, ze facet potrafi klamac. Wiec po cholere wchodzi w zwiazek z klamca? A potem sie dziwi, ze on ja oszukal? Tak wlasnie jak autorka topiku. Po diabla wchodzilas w zwiazek z klamca? I dlaczego oczekiwalas, ze klamca akurat tobie powie prawde? Gdzie tu logika?

Gość gość
A tego powyżej He he, coś Ci się poprzestawiało:) Tak sobie tłumacz;)

Gość gość
Skoro kochankom taki związek odpowiada, to niech sobie w nim siedzą. Ale po co narzekają???

Gość gość
Opinia k****arza to zaszczyt?? Chyba że trafi na drugiego takiego jak on, to wymienią się doświadczeniami. U złodziei, też jeden się chwali drugiemu, że ukradł więcej niż inny i go nie złapali:)

Gość gość
przynajmniej facet cos przezyl. nie to co ozeniony wol roboczy, wykastrowany i obrastajacy tluszczem.

Gość gość
Buha ha ha ! Ale przeżycia:) Wnukom będzie opowiadał:)

Gość gość
cos przezyl faktycznie juz nie macie jak sie tlumaczyc?

Gość gość
Jeśli żona dowie się o romansie męża to mąż mówi :"przeklnę cię jak będziesz mi takie rzeczy wmawiać albo żona pyta czy ma kochankę___on odp.a mało to dziwek...? i tu mamy k****arza w całej okazałości k****arz to kłamca,oszust i złodziej/okrada z uczuć i pieniędzy/ jesli kobieta ma szacunek do samej siebie,to nigdy nie wejdzie w żadne relacje z obcym mężem a jeszcze na dodatek z k****arzem

Gość gość
A co mu po tych przeżyciach? Stał się przez to bogatszy pytam się w jakiej dziedzinie ? Co przez to zdobył ?A co stracił? Zastanowił się przed czy po? Stał się odważniejszy? Czy bardziej tchórzliwy? Co z jego psychiką? Rozwija ją czy popada w dół? No niech ktoś z mężczyzn się wypowie co zyskał zdradzając żonę i powracając potem na łono rodziny? Co z jego wiarą pytanie do tych co biorą ślub kościelny, jaka to jest postawa w obliczu Boga? Co na to Twoje sumienie skoro przysięgałeś nie żonie a Bogu przede wszystkim? Będzie któryś odważny dać mi odpowiedz na wszystkie moje pytania?

Gość gość
Co łączy z żoną? Dzieci przede wszystkim, wspólny majątek, kredyt hipoteczny (a już najmocniej wiąże frankowy)... Kochanka nie może na za wiele liczyć.

Gość gość
Kazdy niemal facet to klamca,nie ma roznicy czy wolny,rozwiedziony,wdowiec czy zonaty.Kazdy nawija makaron na uszy,byle swoje ugrac. Oszusc****eprzeni wala swoje teksty.Wiedza,że na s kobiet w roznym wieku jest duzo wiecej i tak sobie pogrywaja.Nie ma znaczenia czy zonaty czy nie.

Gość gość
Zona tez przysiega milosc wiec jakunika seksu, zrzedzi i zatruwa zycie to powinna byc zdradzana.

Gość gość
Czyli co rządzi Tobą zemsta za zrzędzenie i unikanie seksu. Jeśli robisz to dla zemsty tzn. że nigdy jej nie kochałeś a Twoja przysięga była kłamstwem przed Bogiem. Kobieta unikając seksu może mieć wiele powodów.np. podejrzenie, że mąż ją zdradza i się go brzydzi.

Gość gość
Szkoda, ze sie przed slubem nie przyznala, ze sie brzydzi k***a pieprzona.Takie szmaty powinny byc zdradzane

Gość gość
Faceci wracają do żony, bo dobrze wiedzą, że z kochanką tez nie będzie super i pięknie, jak pojawi się proza życia. Jak mają romans, to kochanka jest zawsze chętna, piękna, "zrobiona"itd. Dlatego jest miłą odskocznią od codziennej rutyny. Poza tym rozwód, podział majątku, spłata kredytów, często sprzedaż mieszkania czy też domu, opieka nad dziećmi itd. Facetom się nie chce przez to wszystko przechodzić. A kochankom wciskają kit, że je kochają itd z prostej przyczyny- żeby był fajny seks. Gdyby taki żonaty naprawdę zakochał się w innej, to by się rozwiódł i tyle, bo nie zależałoby mu tylko na seksie, ale na wspólnej przyszłości. A taki co chce tylko pobzykać, to się nie rozwiedzie. Mój znajomy miał kochankę, żona jak się dowiedziała, to chciała rozwodu. Facet jak wszystko przekalkulował, policzył, to mu wyszło, że po sprzedaży domu i spłacie kredytu i podziale pieniędzy, zostanie mu na kawalerkę, ew. małe 2 pokoiki :) Szybko mu przeszła chęć układania życia na nowo i na kolanach z kwiatami błagał zonę o wybaczenie haha

Gość gość
gość dziś Zona tez przysiega milosc wiec jakunika seksu, zrzedzi i zatruwa zycie to powinna byc zdradzana. x W przysiędze nie ma słowa na temat seksu, a wy faceci podobno rozdzielacie miłość od seksu, więc skoro może być seks bez miłości, to i miłość bez seksu, zatem żona przysięgi nie łamie, a mąż, który ją zdradza już tak, bo wierność przysięgał :)

Gość gość
Jest "idzcie i rozmnazajcie sie". Zona nie spelnia obowiazkow malzenskich to bedzie zdradzana

Gość gość
Dlaczego? Bo to z zonami chca przezyc zycie, bez wzgledu na przyczyny:D

Gość gość
gość dziś Jest "idzcie i rozmnazajcie sie". Zona nie spelnia obowiazkow malzenskich to bedzie zdradzana xxxxxxxxxx Czlowieku, co ty pitolisz:D Chcesz sie rozmnazac po kazdym bzykanku? odbilo ci?:D:D:D

Gość gość
A ty chcesz zlapac frajera na meza. Zeby dawal kase ale nie chcial rrznac i zeby nie zdradzal. Odbilo ci? Poszukaj sobie pedala do bialego zwiazku

Gość gość
Cos ci sie koles mocno pokielbasilo w glowce:D Takie teksty to nie na ten topik. Dla przypomnienia jeszcze raz przeczytaj tytul ZE ZROZUMIENIEM:P

Gość gość
A w ogole jestes taka,ze facet chce rznac? Bo moze nie ma o czym gadac.

Gość gość
To ja gość z 17:16. Jak widać z powyższych odpowiedzi na tym forum nie ma żadnych mężczyzn, którzy zdradzali swoje żony i po romansach do nich wrócili. Nikt nie udzielił mi odpowiedzi na zadane pytania. A może są tylko mają zjechaną psychikę i są tchórzami bojąc się wyrzucić ze swojego wnętrza tę najgorszą tajemnicę. Wy kobiety dorabiacie swoje ideologie jak której pasuje, tłumacząc na swój sposób. Jeden psychol próbował argumentować bez sensu, że żona powinna być zdradzana. Stać go było tylko na słowo szmata.Biedaczek ....nasuwa się wniosek że został wcześniej zdradzony ...i robi to w odwecie zemsty. No panowie zapraszam do merytorycznej dyskusji.

Gość gość
A podobno na tym forum jest 99% mężczyzn:)

Gość gość
To ja Autorka , dzięki za wpisy staram się zrozumieć. Ale dlaczego potrafią tak kłamać?Wrócił do tego czego nie cierpiał? Nie rozumiem? Przecież chciał ze mną układać nowe życie!!!!!!!!!!!! A żona zamiast go wykopać z domu, to dalej z nim jest, co za durna baba!! Ona nie ma żadnego szacunku dla samej siebie!!!!!!!!!!! Ja myślałam ,że jak się dowie, to On juz będzie na sto procent MÓJ, bo go popędz z domui i sprawa sama się rozwiąże, a ten d**ek od razu ze mną zerwał... świnia cholerna... Żebym miała je komórkę, to już bym jej oczy otworzyła na mężulka, oj nie byłabym miła dla niej!!!!

Gość gość
gość dziś Jest "idzcie i rozmnazajcie sie". Zona nie spelnia obowiazkow malzenskich to bedzie zdradzana x Ale zona spełnia to przesłanie-seks tylko w celu prokreacji! Hahaha

Gość gość
Wrócił do tego czego nie cierpiał? Nie rozumiem? Przecież chciał ze mną układać nowe życie!!!!!!!!!!!! A żona zamiast go wykopać z domu, to dalej z nim jest, co za durna baba!! Ona nie ma żadnego szacunku dla samej siebie!!!!!!!!!!! Ja myślałam ,że jak się dowie, to On juz będzie na sto procent MÓJ, bo go popędz z domui i sprawa sama się rozwiąże, a ten d**ek od razu ze mną zerwał... świnia cholerna... Żebym miała je komórkę, to już bym jej oczy otworzyła na mężulka, oj nie byłabym miła dla niej!!!! x Haha ale on prawdopodobnie wcale nie ma źle w małżeństwie, tylko Tobie ściemniał, żebyś nogi rozkładała, nie rozumiesz tego? Ile Ty masz lat 15? A Ty masz szacunek do samej siebie? Proszę Cię...