Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość DD

prawictwo pospolite 137 denerwujesz już mnie

Polecane posty

Gość praioioio
a wy co sądzicie o silikonach ? Ja na przyklad widziałem piersi dody w playboyu i uwazam ze to porazka .. to juz wolałbym laskę z mieczką AA niz silikonem ..

Gość gość
naprawdę przejmujecie się tym co się podoba małemu onaniście , który na żywo kobiety nie oglądał. Siedzi tylko w necie i wali konia pod jpg jakichś k...., zrestą co najmniej połowa z nich jest paskudna, tyle , że ci..pokazuje

Gość gość
Ale was zżera że taki pasożyt jak on was wbija w ziemię, i wpędza w kompleksy pokazując piersi ładniejsze od waszych. :D Popieram go, małe są brzydkie, a doświadczenie nie ma tutaj nic wspólnego, bo każdy ma swój gust.

Gość gość
ale jak widzicie nie mam ani jednej panny z silikonami ..Nienawidze silikonów bo wolę naturę z tej to najładniejsze jest palto :D

Gość gość 18
ja mam male i w ostatnim czasie przekonalam sie ze moga sie podobac ale i tak komentarze i zdj prawictwa z pewnoscia by mi nie pomogly ani tez nie mialy by wplywu na mnie (no moze gdyby pokazal kobiete z cyckiem D i powiedzial ze to jest maly)

Gość gość
"Ale was zżera że taki pasożyt jak on was wbija w ziemię, i wpędza w kompleksy pokazując piersi ładniejsze od waszych" Ja akurat biję wiele tych laseczek . I co w związku z tym? Śmieszne jest po prostu że na babskim forum, gdie kobiety chcą sobie pogadać wbija się ktoś tylko po to by dokopać. To i też to co piszesz świadczy o Tobie, o Twoich brakach we własnym życiu bo szczęśliwy człowiek nie potrzebuje dołować tych nieszczesliwych.

Dziwne jesteście, wygląd kobiety ma znaczenie ale rozmiar cyckow dla 99% facetów nie ma decydującego znaczenia.Liczy się twarz i figura ogólnie.

Gość gość
Ja akurat biję wiele tych laseczek . I co w związku z tym? Śmieszne jest po prostu że na babskim forum, gdie kobiety chcą sobie pogadać wbija się ktoś tylko po to by dokopać. To i też to co piszesz świadczy o Tobie, o Twoich brakach we własnym życiu bo szczęśliwy człowiek nie potrzebuje dołować tych nieszczesliwych. xxx Tutaj większość tak piszę, a prawda jest kompletnie inna.

Gość gość
Co większośc pisze? :D Bo cytujesz całą wypowiedź.

Gość gość
Że są piękne a w rzeczywistości brzydkie jak noc listopadowa.

Gość gość
Aa, ale gdzie napisałam, że jestem piękna? Nie zamieniłabym sią z żadną z tych lasek na ciało i uważam, że jestem atrakcyjniejsza. Może to wynika z innego gustu (zamiast szerokich bioder np. wolę wypukłe i wysportowane pupy), może z tego, że nie jestem zakompleksioną 16latką - ale na powodzenie nie narzekałam i nie narzekam mimo, że jestem od paru lat w związku. Nie chcesz, nie wierz, to nie mój problem. Chodzi o to, ze nie odczuwam potrzeby wmawiac komuś, że jest nieładny, brzydki, że ma za mały biust, że ma obwisły biust, za gruby, sraki owaki. Bo sama jestem zadowolona - za to Ty i prawik koniecznie musicie coś ludziom udowadniać. I to tylko pokazuje jak bardzo źle się czujecie we własnym życiu. Ale zdradze sekret - dołowanie innych nie pomoże byście poczuli się lepiej

Gość gość
My się może nie poczujemy lepiej, ale wy też nie :D

Gość gość
Ach, to takie polskie "mi jest źle wiec niech każdemu będzie". Moje życiowe doświadczenie pokazuje jednak, że ludzie podli na dłuższą metę nie zyskują a ci co przejmowali się pierdołami jednak wychodza na prostą. Życie wszystko zweryfikuje :)

Gość gość
No ludzie, którzy są dołowani i wpędzani w kompleksy raczej dużo nie zyskują, są niszczeni przez takich jak my, i potem mają spore problemy ze sobą.

Gość gość
Pochlebiasz sobie. Ale nic innego Ci nie pozostało.

Gość gość
Masz rację. Dlatego mam zamiar zniszczyć jak najwięcej istot ludzkich, zrównać ich z ziemią, zwłaszcza psychicznie.