Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet to maminsynek

Polecane posty

Gość gość

zjadł obiad, położył talerz i poszedł. Nie pozmywał. Wieczorem zapytał mnie kiedy zamierzam umyć naczynia bo chce kanapke zjeść ze swojego talerza. Powiedziałam mu żeby posprzątał po sobie a ten powiedział że go nie kocham i jestem leniwa. Obraził się na mnie. Co mam z nim zrobić? Wiem że u niego w domu mężczyźni nic nie robili, a kobiety były na każde skinienie.

Gość gość
Na jego miejscu to taka niewdzieczna lafirynde co nie chce w domu robic bym olal

Gość gość
A za co ja jestem niewdzięczna? Za to, że on jest? Bez przesady, ja też jestem i sprzątam po sobie. On też powinien to robić, nie jestem jego sprzątaczką.

Gość gość
Daj mu jedzenie w brudnym talerzu to się nauczy. U mnie podzialalo

Gość gość
Chłop chce być z babą aby mieć taką "mamę" którą można dupczyć ale baba chce mieć chłopa ..... ,no właśnie nie wiem,po co baby latają za chłopami? Seksu za dużo nie lubią, może tylko dla pieniędzy?

Gość gość
No wlasnie baba ma gotowac sprzatac prac zmywac rodzic zajmowac sie dzieciarnia i dawac doopy

Gość gość
Inne tematy z tej kategorii czy dobrze postępuję? Doradźcie:) PADŁAM!!!! ZOBACZCIE JAKIE LASENCJE :D pani_Feminstka dziś

Gość gość
Dokładnie. Druga matka. Mam wrażenie że faceci traktują pranie i sprzatanie jako wyraz milosci a nie czynnosc do zrobienia.

Gość gość
kobieta jest po to aby usługiwała mężczyźnie, jak tego nie rozumiesz to w*********j

Gość gość
Widać że Twoja matka była tylko do tacy. Nie masz szacunku do kobiet. Nie zaserwowała ci go.

Gość gość
A czym ty sie przejmujesz? Pogadaj z nim, powiedz ze teraz bedzie inaczej niz u mamusi, ze ma dwie raczki i wiele rzeczy moze robic sam. Podzielcie sie obowiazkami. To bardzo wazne, gdy ludzie zaczynaja ze soba mieszkac, zeby nie bylo niedomowien i wzajemnych pretensji. Na pewno kobieta nie jest od wszystkich obowiazkow. Obowiazkami nalezy sie dzielic. I to tylko od kobiety zalezy, czy beda w tym konsekwentne, czy jednak da sobie to wszystko zwalic na glowe. Autorko, pogadaj z facetem i ustalcie wszystko wspolnie.