Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

want to want me

Just You and I

Polecane posty

To,co i kiedy robię to moja sprawa.gdybym nie chciała,nie zmienilabym. Może zajmij się ciekawszymi sprawami, bo jest to trochę żalosne...

Gość gość
Ona nie ma być mądra i nie jest, bo taka ma dobrze obciągać i to tylko przez ekran, bo w realu to nikt sobie rąk nie będzie brudził :D

Gość gość
Cofnij się,jeśli cię interesuje.Od siebie piszę,szkoda by mi było na to czasu wolnego. Want jebania,jak lubisz w gnoju i wyzwiskach.Tylko się spermą nie zakrztuś,bo jutro będzie mi smutno.

Gość gość
To że w Polsce/na świecie jest źle i coraz gorzej, bierze sie z takiego własnie myślenia: że to co robię to moja sprawa. Otóż nie. To co ty robisz i każdy inny, to sprawa nas wszystkich, całego narodu, całej ludzkości. Z takich drobnych czynów każdego z nas tworzy się historia całej ludzkości;)

Gość gość
Twoja obecność na tym forum to dopiero jest żałosne,ale rozumiem,że musisz,jako pusta idiotka mieć zupełnie inne do tego podejście.

Gratuluję Wam zdolności oceniania kogoś,kogo nie znacie.a ja swoją wartość znam i nie potrzebuję do tego Waszych pozytywnych komentarzy ;-)

Gość gość
To po chuja się cały dzień tłumaczysz tępa dzido?Wartość twoją znasz?Tzn to co sobą tu zaprezentowałaś na tym forum? Nooooo....szacun.Faktycznie.

Gość gość
Zimny,ty to jesteś drań.:-D Ale tym głupim pindom się należy,masz rację.:-D

Gość gość
Jestem przekonany , że ona tu zostanie, wiadra pomyj na nia wyleją a ona zostanie, żeby nam swoja wartość pokazać :D:D:D

Gość gość
Cieszmy się.Zresztą jak jeden nick znika,bez trudu zjawia się inna okazja do radości.

Gość gość
Want,załóż po cichu drugi.Może nikt nie zauważy.:-D:-D:-D Za długo i tak tu nas obrzydzałaś.

Gość gość
Tam na innym temacie, nikt cię nie znajdzie :P tak to działa :P

Gość gość
17.58 No popatrz!Odchodzi! :-D

Gość gość
Też jestem tego zdania gość 17:57 Później jedna z drugą płaczą że się zakochały, a facet je olał. Bo niestety wirtualne zabawy na forum działają na podświadomość bzykających się:) A dodatkowo na e-mailu nawiązują się bliższe relacje, dochodzą emocje, atmosfera intymności przeplatana zabawami pod publikę. I tak leci dzień za dniem, a po jakimś czasie lalunia budzi się rano z ręką majtkach bo się zakochała. A odkochać się juz troche trudniej, więc leci się wypłakiwać w rękaw wirtualnemu kochasiowi ze swoich miłości, a ten jeszcze chwile poudaje że ona taka ważna a później spie(r)doli:) do zony. I tak się kończy love story;)

Gość gość
18:10 TRUE

Gość gość
Dajecie radę,bo ja słabo.:-D:-D:-D Zimny dran 2015.06.04 No więc lepiej jak zajmę się twoimi piersiami ,,Ars longa,vita brevis" Zgłoś want to want me 2015.06.04 Nom to przyznam Ci się do czegoś juz kilka razy miałeś przyjemność się nimi zajmować tylko urwał nam siłę kontakt Zimny dran 2015.06.04 A to wiem a czego twój mail nieodpowiada ,,Ars longa,vita brevis" want to want me 2015.06.04 Nie pamietalam po prostu Twojego maila,a mój @, z którego pisałam został zablokowany. Napisałam teraz z nowego maila,jeśli chcesz to po prostu się odezwij, bo myślałam o Tobie... a nie wiedziałam, że tu nawet kafe jesteś niebieski...

Gość gość
Nie wiem,czy o zakochanie chodzi.Nie rozumiem jak można pchać się tak nachalnie na @,mając świadomość,że ktoś tych samych czarów już użył,używa przez lata...

Gość gość
Co takiego fajnego jest w byciu kolejną zaliczoną?I to przez kogo?Bo nie mówimy przecież o atrakcyjnych facetach,tylko o takich,którzy wykorzystują prawdopodobnie jedyną swoją zaletę tu przydatną.Potrafią wyczuć tandetę podatną na ładne słówka.:-)

Gość gość
Żonaty i dzieciaty chłop, a ta jak debilka- nie wiem, nie wypytuję. No kur jaki żal :O

Gość gość
Bo ona zna swoją wartość.:-) A Zimny drań chyba prywatnie tylu rzeczy się o niej od niej samej nie dowiedział.Zimny,tym czymś o nicku want chciałeś podnieść tu poziom?

Gość co za rozczarowanie
Liczyli na konfetti a dostali wypiertetlii :P

Gość gość
kogo tu zimny zaliczył? z tego co kiedys pisał nawet nie mieszka w Polsce wiec babo miej godnośc i daj mu spokoj bo to jest k******a żałosne nie osmieszja i nie psuj wizerunku kobiet szukasz bolca kup wibrator🖐️ miej klase honor bo o urodzie to nie wspomne

Gość gość
Want jeszcze potrzebuje bodźca do podjęcia decyzji.Najpierw jej się tu nie podobało,potem się rozbawiła atmosferą,ale za słabo tego banana do mordy przykleiła,bo jednak odeszła.Są głosy,że wróci.

Gość gość
Takie zbyt długo nie wytrzymuja, wróci wróci :P

Gość gość
Hahaha A ja ci want podziękuję.W porę pokazałaś jakim elementem się Zimny drań jara.Z dala od takich dupków!

Gość gość
gość dziś Takie zbyt długo nie wytrzymuja, wróci wróci ...już nicka nowego widzę nawet.:-D

Gość gość
:D Uwielbiam takich tajniackich szczekaczy jak 18:42, co im się wszystko kojarzy z bolcem w dupie lub brakiem bolca w dupie :D I ja takie mijam na ulicy. Horror jakiś :D

Gość gość
Przyznam ze lubiłam Zimnego, ale myslalam ze ma w glowce trochę lepiej poukładane. Na szczescie nie zaliczam się do grona zaliczonych ;)choć się umizgiwal :D