Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Czy mężczyźni lubią gdy kobieta przejmuje inicjatywę

Polecane posty

Heniuś bez obrazy ale Ty jesteś juz trochę za stary dla mnie i kompletnie nie mój target. A twoje poglądy sa dość specyficzne, nie jesteś reprezentatywny.

Gość gość
"ale zawsze lepiej mieć przekonanie, że jest się nieakceptowanym przez jednostkę, a nie przez masę " Jeśli ktoś nie jest zdolny do refleksji nad własną osobą to faktycznie, tak jest łatwiej.

Moja obecna dziewczyna się zalicza do tych 1%, które potrafiły wyjść z inicjatywą czy zorganizować coś w rewanżu <><><> Heniuś...ale Renia się nie liczy :D

Gość gość
"Moja obecna dziewczyna się zalicza do tych 1%, które potrafiły wyjść z inicjatywą czy zorganizować coś w rewanżu" Może wśród starych 40 czy 50 to jakiś 1%. W młodszych pokoleniach sporo jest pewnych siebie kobiet, ale no one na byle kogo też nie poleca i nie będą im się rewanżować.

Widzę że nie ma osób chętnych do dyskusji, każdy chce forsować swoje. Dobrej nocy, pa 🌼

Gość gość
Ta nie na temat, ta złośliwa bez powodu, ten nie reprezentatywny a licznik postów bije :D Pytanie który facet by wytrzymał z taką zrzędą pozostanie pytaniem retorycznym ;)

Gość gość
fikuMikuu dziś Widzę że nie ma osób chętnych do dyskusji, każdy chce forsować swoje. Dobrej nocy, pa kwiatek.gif x bo autorka topiku dyskutować nie potrafi. Ma tezę, nie potrafi jej uargumentować, a argumenty innych przyjmuje z lekceważeniem. Tylko idiota da się na to nabrać.

Gość gość
Napisałam pierwszy raz na temacie zalozonym przez fiku na forum. Zostalam wyzwana od hejterek. Fiku po przeczytaniu twoich wypowiedzi wnioskuję że albo tak piszesz dla pieniędzy jak inni sugerują albo jesteś bardzo nieszczesliwym i samotnym czlowiekiem.

Gość gość
Dlatego niech młodsze dziewczyny się uczą, bo potem skończą same i będa się zastanawiać "co z tym światem jest nie tak".

Gość gość
a niedojda hejterka znowu robi sztuczny tlok.

Gość gość
Napisałam pierwszy raz na temacie zalozonym przez fiku na forum. x x Nie, nie. No nie mogłaś napisać pierwszy raz, przecież fiku pisze, że jedna hejterka za nią lata. No i nie da się do niej tak szybko zrazić bo przeciez jest bardzo sympatyczna i fajna. Czy jakoś tak by to szło ;)

Gość gość
"Jak się chce by facet zabiegał jak w średniowieczu a jednocześnie chce się mieć własne zdanie jak wyzwolona kobieta XXI wieku to się kończy z kotem" xx Heniuś...ale zgodnie z twoją logiką, jak oczekujesz od kobiety inicjatywy to nie masz prawda do odzywania się potem :P Bo to przeciez ona Ciebie zdobyła... A tak serio...załóżmy, że podoba ci się dziewczyna to nie zgadasz do niej bo oczekujesz , że ona zrobi to za Ciebie ? Życzę powodzenia...i lepiej sam sobie kup kota bo zapowiada się, że to będzie twój jedyny towarzysz :)

Gość gość
Heniuś znalazł jedną na milion