Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jezdzicie na rowerze?

Polecane posty

Gość gość

jeździcie na rowerze? jak spędzacie wolne dni?

Gość gość
tak jezdze na rowere codziennie

Gość gość
jeżdżę w soboty i niedziele, w tygodniu po pracy jestem zdechnięta na maksa, nic mi się nie chce ..... lubię jeżdzić

Gość gość
jeżdze na rowerze po balkonie :) Mam rowerek stacjonarny :)

Gość gość
oczywiście, jeżdżę na rowerze jak mam czas wolny. Najczęściej w weekendy i jak są jakieś święta. Wtedy mam więcej czasu i ochoty. Pogoda też musi być odpowiednia bo w deszczową pogodę to wolę w domu posiedzieć. Od kiedy kupiłam sobie dobry rower miejski w sklepie rowerowym http://rowerystanles.pl/ w Bydgoszczy to aż chce mi się nim jeździć. Dobry i wygodny rower to podstawa. Jeszcze jak jest wyregulowana kierownica i siodełko to już całkiem fantastycznie :)

Gość Nieśmiały chłopiec lat 31
Jasne, akurat wróciłem z przejażdżki rowerowej:_)

Gość stara smiala
Ja zaraz wyruszam w trasę. Dziś idealna pogoda na rower.

Gość gość
w wolnym czasie albo jakieś jedzenie nietypowe w domu lub poza, albo właśnie rekreacja aktywna w postaci, rowerka tradycyjnego, kajaczka, czy rowerka wodnego. Basen też lubię, w domu mam orbitrek porządny - jak trzeba kondycję poprawić. Ale generalnie prowadzę raczej mało aktywny tyb życia - rower raz w tygodniu do tego raz basen i tyle, są tygodnie gdzie jeszcze jakieś kijki są czy właśnie kajaczki ale to z 2 razy w miesiącu może - oczywiście w sezonie letnim. Ale teraz mam ochotę spróbować windsurfingu - mieszkam nad morzem więc myślę że w tym sezonie ogarnę temat.