Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

artroskopia kolana.łękotka

Polecane posty

Gość gość

Witam! Czy ktoś z Was mógłby polecić jakiegoś znanego specjalisty/klliniki od artroskopii kolana? Chodzi o leczenie łękotki, gdyby ktoś znał jakiegoś naprawdę specjalistę w Polsce, do którego warto się udać, aby "naprawił" to co zepsuli inni lekarze, bardzo proszę mi napisać. Chodzi oczywiście o moją znajomą.

Gość gość
W Białymstoku jest dobry, robił mojej mamie. Kolano miała rozwalone na maksa, trzy więzadła, łękotka, rzepka ;) Nazywa się Krzysztof Hermanowicz.

Mój tato miał przeprowadzaną artroskopię w klinice Intermed w Będzinie. Nie pamiętam niestety nazwiska lekarza, bo było to dosyć dawno, ale porozmawiam z tatą i dam znać. Tato miał chondromalację rzepki i często go bolały stawy kolanowe. teraz jest ok.

Gość anm30
Moja mama nie zdecydowała się na operację, ze swoim zwyrodnieniem kolana udała się do lekarza, który zastosował Synolis. Efekty leczenia były widoczne już po jednym zastrzyku, mama poczuła się znacznie lepiej. Preparat ten to zastrzyki do stawowe, mają one działanie przeciwbólowe jak również spowalniają degeneracje chrząstki stawowej. Synolis zawiera chyba jako jedyny z leków do stawowych w swoim składzie sorbitol likwidujący wolne rodniki. A wiadomo jest że wolne rodniki to sprawcy stanów zapalnych.

Gość makebelieve
Hermanowicza z Bialegostoku nie polecam, mi tylko pogorszyl stan kolana i nie zauwazyl uszkodzenia lakotki. W Bialymstoku wg mnie nie ma nikogo godnego polecenia od kolan, lepiej jechac do Warszawy. Niedlugo byc moze bede mogla podpowiedziec kogos dobrego na Slasku.