Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Efekty po biegach.

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z Was biegała 2 km codziennie ( na rowerku albo na dworzu), jakie były tego efekty?

Gość gość
jak na rowerku mozna biegać?

Gość gość
wiadomo o co chodzi..

Gość gość
2 km to za mało, tłuszcz zaczyna się spalać dopiero po 20 minutach wysiłku fizycznego. Najlepiej jest biegać 3-4 razy w tygodniu po 45 minut lub więcej w zależności od kondycji. Owszem na początku będzie ci trudno tyle wytrzymać dlatego poleca się bieganie przeplatane marszem ale z mojego doświadczenia polecam przebiec mimo wszystko te 20 minut już na początku (albo chociaż 15 jak naprawdę nie dasz rady) i dopiero potem lekki spacerek jeszcze. Nie polecam od razu 40 minut wzwyż i biegania codziennie (najlepiej rób dzień przerwy, góra dwa) - grozi kontuzją.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź, dziś mój drugi dzień biegów, wczoraj było 2,200 na rowerku, dziś 2 km na dworzu przez pół godziny truchtem plus spacerek. Dopiero zaczynam małymi krokami. Ogólnie nie lubię biegać bo szybko się męczę, wole ćwiczenia ( rozciąganie, gimnastyka) ale biegów akurat potrzebuję bo chcę zrzucić troszkę z ud. Mój cel to utrata 5 kilo do końca lipca. Myślę że się uda:))

Gość gość
2 km to za mało, tłuszcz zaczyna się spalać dopiero po 20 minutach wysiłku fizycznego. x x co za bzdury... Chyba to ni etakie proste... a jak sie nazre obiadu, i pójde biegac, to po 20 minutach sie zacznie spalac tluszcz?

Gość gość
Powodzenia!!Napewno sie uda:)

Gość gość
21:41 jak się nazresz i pójdziesz biegać to po 10 minutach będziesz zygac :)