Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale wtopa z moją matką.

Polecane posty

Gość gość

Wstyd jak cholera, niedawno się kąpałem, kiedy wychodziłem z łazienki, moja matka zobaczyła mnie całego nago, myślałem, że nikogo nie ma dlatego szybko wyszedłem z łazienki, jakby tego było mało penis był zwodzie, cała pała stała za przeproszenie i moja matka to widziała bo na przeciwko mnie stała bo wychodziła z pokoju obok, odruchowo w speedzie chciałem zakryć się ręcznikiem bo miałem go na głowie, lecz to nie poskutkowało bo kiedy się nim zakryłem to pod ręcznikiem zrobił się parasol czułem się lekko upokorzony tak mega niezręcznie, i na dodatek powiedziała jeszcze cytuję "ale ci stoi". I od tego czasu nie wyszedłem jeszcze z pokoju. Ps. nie jestem dzieciakiem.

Gość gość
cool :D

ojojojoj no to się porobiło :) mój kumpel opowiadał że rano jak wstał i mu stała myślał że jest sam i zbiegł na duł napić się wody a tam matka z koleżanka piły kawe na co jedna mówi "Paweł jaki z Cb ranny ptaszek" :P :D padałam jak mi to opowiadał, ale on miał bokserki na sb chociaż

Gość gość
To wcale śmieszne nie jest, oczywiście że mam drzwi w łazieńce, byłem pewny, że teren jest czysty dlatego wyszedłem tylko nie wiedziałem, że po drodze spotkam swoją matkę.

Gość gość
autorze, ja ciebie rozumiem ale mialem troche gorzej bo jako 13 latek bedąc na wsi zostalem przyłapany na masturbacji przez wujka i kuzynke (ona 18lat wtedy), bylem prawie goły, widzieli mnie calego :O do tej pory ich unikam i nie chce widziec :D