Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chodzicie drogie mamy na rozdanie świadectw szkolnych w starszych klasach

Polecane posty

Gość gość

podstawówki?

Gość gość
od której mniej więcej klasy dla dzieci to obciach?

Gość gość
ja chodziłam w klasach 1-3, później syn juz nie chciał. Teraz pójdę, bo syn kończy szkołę.

Gość gość
Mój syn w tym roku kończy 4 kładę idę na apel bo raz ze będzie odbierał na apelu wyróżnienia a dwa ze to ostatni rok szkoły w Polsce bo wyjeżdżamy. Do klasy juz nie idę z nim po świadectwo wrócę do domu .Syn chce abym z nim szła nie wstydzi się więc pójdę. W zeszłym roku też byłam byli prawie wszyscy rodzice bo nauczycielka obchodziła a uczyła ich od 1-3 to trzeba było się pożegnać. W jeszcze wcześniejszych latach czyli klasa 1,2 nie byłam .

Gość gość
Sorry klasę pisze z telefonu i on sam mi wstawia dziwne słowa.

Gość gość
Ja chodzę co roku już od kilku lat i w tym roku też mnie nie ominie. Moje dzieci co roku odbierają świadectwa z wyróżnieniami z rąk pani dyrektor podczas części oficjalnej więc nie wyobrażam sobie żeby nie być-jestem bardzo dumna a poza tym ani syn ani córka nie mają nic przeciwko mojej obecności. Zresztą syn w tym roku kończy podstawówkę więc tym bardziej chcę popatrzeć na część artystyczną jaką przygotowali na zakończenie jak by nie było jakiegoś etapu w swoim życiu. Uważam że to bardzo ważne dla dziecka jak czuje że w takich momentach ma koło siebie najbliższych

Gość gość
Moja mama chodziła ze mną od 0 do 5 klasy. W szóstej odbierała świadectwo za mnie, bo ja leżałam w domu z ospą. Potem w siódmej nie była i w ósmej na zakończenie była. W liceum chyba też była w pierwszej klasie, potem w czwartej, na zakończenie.

Gość gość
a ja bym chciała, ale moja szefowa też ma dzieci :(