Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzieliście kiedyś ducha;demona;szatana ?

Polecane posty

Gość gość

Byliście w nawiedzonym miejscu? Opowiadajcie .

Gość gość
ducha chyba nie, kosmitę raz i raz ufo, kilka razy oobe taki schiz a raz chyba czy dwa szatana ale we śnie takim schizowym (i co śmieszniejsze za każdym razem przepaliła się żarówka jak włączyłem światło). ze schiz to przepalające się żarówki i psujące urządzenia, synchroniczność tak oczywista że nie do racjonalizacji. z duchów do przy śmierci schizy dwukrotnie (raz przeze mnie i przez moją siostrę odczuta śmierć babci i unaoczniona przez płaczącego psa przez kilka godzin i przez włączony budzik który dawno nie działał, a przez mojego ojca i jego rodzinę śmierć jego taty, który we śnie przyszedł do wszystkich). ;) inni by już dawno byli u egzorcysty albo w psychiatryku. ;)

Gość gość
a i raz w kręgach w zbożu byliśmy i widać było że prawdziwe (nie ścięte tylko tak idealnie zgięte u dołu zboże)

Gość gość
* to przy

Gość gość
Zbereznik- opowiesz?

raczej nie, natomiast jak mnie ktos pyta czy wierze to z pelnym przekonaniem odpowiadam ze nie. ja po prostu wiem... to duza roznica....

Gość gość
opisz prosze swoje doswiadczenia ;)

Gość gość
Nie ćpam, to i nie widuję :D

Gość gość
Ja kiedys czytalam taki temat "duch" na jafe i jak zasypiałam to przy moim łóżku w nogach usłyszałam jak ktoś używa zapalniczki a potem drugi raz koło mojej głowy. Byłam sama w pokoju, nie spałam, wyraźnie to słyszałąm. Po tym drugim dźwięku zaczęło mi się kręcić i mrowić w głowie.Przestraszyłam się i zmówiłam modlitwę. Jak się odwróciłam nikogo nie było. Popatrzyłam na zegarek. Była 3:13.

Gość gość
Widział ktoś jeszcze? Albo słyszał o takich historiach?