Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks fotki

Polecane posty

Gość gość

Moją żonę zaczęły kręcić seks fotki, wrzuca je do sieci oczywiście bez twarzy. Teraz przy każdym seksie pyta gdzie masz aparat. Co jej się stało?

Gość gość
Skoro lubi, to niech wrzuca.

Gość gość
Moja też. Może chcecie się powymieniac?

Gość gość
to znak że niedługo będzie obcym dawać d**y jak juz nie daje

Gość gość
głupota, nie ma ochoty dawać d**y, to mogłaby robić bez fotek, po prostu ma ochotę na śmiałe urozmaicenia w seksie. Obowiązkowo szukaj dla nej okazji do śmiałych występów - sauna albo najlepiej wyjazd na odważne plażowania - toples albo całkiem na golasa. Może - w odważniejszym wariancie - zechce w gronie znajomych.

Gość gość
Może chce się ktoś wymienić takimi fotkami? Nas to bardzo podnieca.

Gość gość
Niestety gość 14:49 ma racje. Na pewno ma już kochankow sieci, kolejnym krokiem będzie real.

Gość gość
Fotki na wymianę lub do oceny. lesnyssak@interia.pl

Gość gość
Może maci ochotę poroochać się w trójkącie, albo we czwórkę. Jak we czwórkę to nie musimy zamieniać się sookami. ja będę dymał swoją ty swoją. No chyba że macie ochotę, to chętnie zasadzę twojej pani.

Gość gość
Dawaj na @

Gość gość
Na urlpoie spotkaliśmy parę zachowującą się bardzo swobodnie. Wspólne plażowanie toples nas mocno rozluźniło, któregoś dnia zapytali czy nie mamy jakiś frywolnych fotek. Nie widzeliśmy co odpowiedzieć, nie mieliśmy zresztą oprócz tych świeżo robionych z plaży. Zaproponowali, żebyśmy wieczorem zrobili sobie pokaz - przegląd fotek ściągniętych z netu, które nam się pop prostu podobają - z plaż toples lub naturystycznych i może trochę śmielszych i między nie możemy wmieszać swoje, bez mówienia które. Oni w każdym razie zrobią mix ze swoimi. W trzeci wieczór byliśmy już tak swobodni, że zgadywaliśmy które z netu a które własne. Wykorzystując to oczywiście do komplementów - to nie to z netu, nasze panie mają zgrabniejsze biusty. Fotki były produkowane na bieżąco, dlatego po detalach wnętrza bez trudu można było poznać każdą parę pomimo skrzętnego ukrywania twarzy - najczęściej różne warianty ujęć z ręki na pieska.

Gość gość
ja bym dała komuś swoje fotki ale z jakiś prezent ;P ciuch albo buty ;P

Gość gość
Jestem facetem i chciałbym się z kimś wymienić fotkami . Impotentom i feministkom dziękuję za durne komentarze.