Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto ma wózek graco evo proszę wejdźcie

Polecane posty

Gość gość

Czy mógłby mi ktoś podać, jak wysoko jest rączka wózka? tzn od podłogi do najwyższego miejsca, z góry bardzo, bardzo dziękuję! I jeśli ktoś z posiadaczek może napisać, jakie są wady tego wózka..

Gość gość
Nie wiem ile ma raczka, ale jezdzilam nim po sklepie i jego wada jest kompletny brak amortyzacji w polaczeniu z pmastikowymi kulkami powlekanymi guma. Wyobraz sobie jak to jestw nim lezec jadac po naszych chodnikach. Ouch... Jesli juz sie upierasz przy tym modelu to wez bardziej komfortowa wersje XT. Gondola w obu jest bardzo mala i bedziesz miala problem z kombinezonem. Prawdopodobnie duzo wczesniej przesiadziesz sie do spacerowki niz wg zalecanego wieku.

Gość gość
Budki sa za to bardzo duze i mozna bardzo nisko je zaciagnac, co jest plusem w slonecznym okresie.

Gość gość autorka pytaaaaa
No właśnie się waham, bo mam okazję kupić w idealnym stanie za 500 zł wersję 3w1.. Odnośnie amortyzacji, to mieszkam w mieście i raczej nie mam nierównych terenów, obawiam się o rączkę bo jest nieregulowana a ja mam 174 cm wzrostu.. Kurcze chwilowo nie mam auta bo podjechałabym do sklepu wypróbować, dwoje starszych dzieci woziłam w ciężkim wózku z pompowanymi kołami i ciężko mi było go wynosić po schodach, a ten wydaje się lekki..

Gość gość
Jak to nieregulowana? Raczka w zwyklym Evo jest przeciez teleskopowa, a w XT lamana, wiec w obu sa regulowane, tylko w inny sposob. Masz na mysli, ze jest zepsuta w tym uzywanym wozku? Popros sprzedajacego, zeby zmierzyl.

Gość gość
Graco nie sa jakos super lekkie, w porownaniu z tym co jest teraz na rynku. Najlepiej podjedz do sklepu i sama sprawdz. Ja tez mieszkam w miescie, a chodniki i drobi mam tak ciulowe, ze pomimo papowanych kol i jakiejs tam amortyzacji to mi niemowlakiem podrzucalo na nierownosciach, a co dopiero takim sztywnym plastikiem. Najlepiej sprobuj w realu i sama ocen. Ladny wyglad to niestety nie wszystko.

Gość gość
17:02 -no właśnie nie jest teleskopowa, w opiniach ludzie narzekają na brak regulacji właśnie..

Gość gość
A no tak, masz racje. Zauwazylam przycisk jak w teleskopowych i myslalam, ze ma regulacje. Ja w sklepie nie probowalam nic regulowac tylko zjechalam nim z podestu i zrobilam runde po aleji. Dopiero teraz spr. w opisie producenta, ze nie ma. Bardzo dziwne. Ale widzialam w necie zdjecia wysokich brytyjczykow (mezczyzn), ktozy normalnie siegali. Nie szli zgarbieni nad tym wozkiem. Zobacz fotki, ale lepiej wybierz sie do sklepu.

Gość gość
Brytole pisza tez, ze ma 102 cm, ale nie wiem czy mierzona od podlogi, czy to dlugosc samej raczki jako elementu stelaza.

Gość gość
Gondola jest faktycznie waska ..moj syn dwa tygodnie I jest mu ciasno.pozatym jak chodze to uderzam butami o przednia os od kolek..nie zawsze ale jednak.ja mam 166 I raczka jest tak akurat.