Gość gość Napisano Czerwiec 8, 2015 Witajcie, Mam do zaoferowania suknie ślubną Venus Bridal Kolekcja Pallas Athena 2015 Numer PA9081 Kolor Ivory Sytuacja wygląda następująco... Ktoś z moich bliskich odszedł i ślub się nie odbędzie. Podpisałam umowę na zakup sukni oraz wpłaciłam zaliczkę w wysokości tysiąca złotych (wartość sukni 1850 złotych). Resztę kwoty miałam wpłacic przy pierwszych przymiarkach. Tak jak wspomniałam ślub się nie odbędzie i w tej sytuacji szukam inną dziewczyne na swoje miejsce. Oczekuje za nią 750 złotych (a tysiąc jest wpłacony). Reszte zapłacisz już w salonie (czyli 850 złotych) przy swoich pierwszych przymiarkach. Umowa zostanie przepisana i dostosowana do twojego terminu ślubu. Przymiarki, przeróbki, czyszczenie jest w cenie 1600 (750 dla mnie + 850 reszta dla salonu) . Będziesz jej pierwsza właścicielka, suknia jest cały czas w salonie. Suknie cieżko znaleść w internecie, można ją natomiast zobaczyć i przymierzyć w salonie sukni MARIEES w Poznaniu przy ulicy głogowskiej. Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia na maila jak ja wygladam w tej sukni. Cała transakcja przebiegnie w salonie, żebyś nie miała wątpliwości co do mojej uczciwości. Kontakt do mnie dogan-90@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach