Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Vichy idealia miałyście ?

Polecane posty

Gość gość

Miałyście krem lub serum z tej serii ,byłyście zadowolone ? Przy opinii napiszcie wiek i cerę jaką macie :-)

Gość gość
Nie, popatrzyłam jaki to ma skład, jaką cenę do tego, i się popukałam w głowę. Dla naiwnych lecących na markę.

Gość gość
Co masz na myśli ? Ten krem to badziew ? Które kremy polecasz w takim razie ?

Gość gość
Ziaja jest dobra

Gość gość
Miałam vichy idealia krem oraz serum. Rewelacja. Twarz wypoczeta, swieza, jasna. Te kremy sa drogie, ja je wygralam. Mam 29 lat, cera normalna,

Gość gość
strata pieniędzy, on jest wart może 20 zł, a nie ponad 100 :/ są lepsze a sporo tańśze kremy polskie (Biochemia Urody, Sylveco, Fitomed). A jak koniecznie chcesz wydać ponad 100 zł to poszukaj Neostraty czy Filorgi.

Gość gość
Jeszcze ktoś ?

Gość gość
Mam i jestem zadowolona , dla mnie wydatek 100 czy 300 zl na krem to nie problem

Gość gość
Napiszcie coś więcej,jaką cerę macie ile lat i którą wersję kremu.

Gość gość
Nikt nie używa ? Wydawało mi się,że to takie popularne kosmetyki.

Gość gość
Ja miałam Aqualie i byłam zadowolona mam 27 lat i cerę mieszaną.

Gość gość
Ja mialam Vichy i la roche posay dlugi czas, pozniej rok uzywalam clinique (nie mieszkam w PL i tutaj takie kremy to naprawde nie jest wydatek porownujac do zarobkow). Teraz od niedawna odkrylam nasze polskie AA i jestem zachwycona :) Serio! Ja- lat 31, cera sucha

Gość Honorata42
Przez długi czas używałam kremów Vichy z serii Idealia, a od niedawna przerzuciłam się na Liftactiv Supreme. Od lat ufam marce Vichy i nigdy nie zawiodłam się na ich produktach. Sam fakt, że to sa dermokosmetyki, które cały czas są pod kontrolą, przechodzą odpowiednie testy. Moja cera dzięki kremom Vichy jest na prawdę bardzo ładna, zadbana i choć mam zmarszczki, tego nie ukryje nic - to są one płytsze, ujędrnione - to zasługa regularnego stosowania kremów. O twarz trzeba dbać.

Gość gość
Mam krem na dzień do mieszanej cery i na noc. Kremy są rewelacyjne i niech nikt nie pierniczy, ze z ziaji równie dobre - sory nie ta liga. Mam różne z ziaji te z serii med również i vichy czy bioderma to inna kategoria. Cera wypoczęta (a zarywam nocki), zupełnie inna. mam 31 lat.

Gość gość
Vichy Idealia oczywiście że dużo lepsza jest po tym cera niż po tanich kremach. wiadomo i nawet malować się nie trzeba. A dla was to jest drogi krem? to jest moje drogie średnia półka...a w zachodnich krajach nawet niska. To co wy bysice powiedziały na Lancome który nie kosztuje od słoiczka 80 zł lecz 200 albo 250? LOL

Gość gość
Powiedziałabym, że mi wisi cena, liczy się skład. A patrząc po składzie to za te Lancomy mogłabym makx 40 zł dać bo tyle są tak naprawdę warte. Vichy tak samo.

Gość gość
Za jakość trzeba płacić. Ja rozumiem kupować tańsze żele pod prysznic, płyny do kąpieli czy mydła, ale krem do twarzy - jeśli ma być dobry - musi kosztować. Vichy warto zamawiać przez internet, zawsze jest kilka złotych różnicy niż w drogeriach, akurat serum zamawiałam w Melissie za 110 zł.

Gość gość
Mam go cały czas. Jak już zaczełam stosowac to kupuje kolejne słoiczki. Powiem Ci ze ja jestem bardzo zadowolona z działania i tego jak dobrze po nim wygląda moja skora twarzy. Jest delikatna,promienna i naprawde zawsze wyglądam na wypoczętą.

Gość gość
gość 2016.07.14 za jakoŚĆ tak, za jakoŚ nie. A to coś to jest właśnie drogie "jakoś", spamerko moja droga.

Gość Matildaaa
Ja też jestem za tym, że jakość kosztuje - ale też bez przesady. Ceny kremów Vichy nie są aż tak wygórowane - można w internecie nawet za 80zł kupić, a taki krem starcza na 2-3 miesiące nawet. Ja mam skin sleep na noc z serii Idealia i uważam,że to najlepszy krem na noc ever.

Gość gość
Ja używam Vichy Idealia na noc i na dzień. Miałam też krem pod oczy z tej serii. Powiem szczerze - szału nie ma. Kiedyś mialam problem z cerą i kupiłam Vichy Normaderm. To był jak dla mnie strzał w dziesiątkę. Zachęcona super efektem sięgnęłam po kolejne produkty tej marki i trochę się rozczarowałam. Fakt - kremy ładnie pachną, są wydajne i nieźle nawilżają. Ale to wszystko. Taki efekt uzyskam kupując krem za 20zł. Teraz chcę przetestować produkty Ireny Eris. Zobaczymy co to za cudo. Mam 31 lat, cera mieszana. Dla osób z niewielkimi przebarwieniami polecam serię Dermika Lily Skin. Miałam ze dwa lata temu plamy (chyba posłoneczne). Krem szybko się z nimi rozprawił. Nie ma nawet śladu po przebarwieniach.

Gość gość
jak kogos nie stac to pisze ze badziew hehehehe ja od lat uzywam kremow vichy i jestem zadowolona bardzo , no ale dla mnie 10czy 500 zl to nie wydatek , moim ulubionym kremem byla seria myokine

Gość gość
Tak naprawdę to super krem. Ja jestem pod wrazeniem tego jak bardzo pokochała go moja skóra. Delikatny, dobrze sie rozprowadza i wchłania. DO tego skóra jest naprawde bardzo odświeżona.

Z kremami bywa tak, że trzeba poeksperymentować zanim trafi się na ten odpowiedni. Ja długo szukałam czegoś dla siebie i korzystałam często z próbek jakie można dostać np,. w aptekach - najczęściej Vichy. I tak udało mi się trafić na świetny kosmetyk do twarzy żek-krerm Idealia skin sleep, no poprostu rewelka :) Super sprawa dla zmęczonej i szarej cery.