Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kochanka

Polecane posty

Gość gość

Witam od 6 lat mam kochanka , jestem mężatką i w tym problem że kocham ich obu gdy kocham się z mężem myślę o kochanku ciężko mi z tym żyć czy ktoś też tak ma ? Pozdrawiam :-)

Gość gość
psychiczna jestes

Masz dzieci ?? jesli kogoś kochasz bardziej to bądz z tym z kim czujesz sie szczesliwa bezpieczna, jesli masz kochanka to znaczy ze w twoim związku musiało byc cos nie tak ;)

Gość gość
Gościu masz rację kiedyś nigdy nie myślałam o zdradzie , ale złapałam męża na zdradzie myślałam że świat zawali mi się w jednej chwili , ale ze względu na dzieci nie odeszłam od niego kocham go mąż przysięgał że to był jednorazowy wybryk poznałam na internecie faceta tak się złożyło że mieszka 40km ode mnie spotykamy się w miarę możliwości kocham męża chociaż mnie zranił myślę że gdyby nie męża zdrada nigdy bym nie odwarzyła się na zdradę a tak oko za oko ząb za ząb teraz kocham ich obu

Gość gość
A kochanek żonaty ?

Gość gość
Tak ma żone i dzieci , nie chce rozbijać związku ustaliliśmy z kochankiem że od rodzin nie odejdziemy spotykamy się kochanek powiedział że pokochał mnie ale ja także go kocham jest nam ciężko czasem żałuję że go poznałam