Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem niedbastwa u dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

dziewczyna rozdawała na mieście ulotki, stała w jakimś stroju reklamowym biała bluzka z napisem, białe legginsy -i prześwitywała jej podpaska, bardzo gruba ta podpaska, bo aż się odznaczała. nie wiem, jak można tak niedbale pokazywać się w pracy, na miescie, przy setkach ludzi i to taka młoda dziewczyna!? ja bym tak nie mogła, swój wizerunku narazac na publiczne posmiewisko.

Gość gość
Pewnie dostala caly ten stroj od firmy dla ktorej pracuje. No coz nie kazdemu pasuje kazda garderoba xD

Gość gość
podpaskę też dostała od firmy? Czytaj do końca jak masz zamiar się wypowiedzieć.

Gość gość
no właśnie, to nie chodzi tylko o strój, ale o to co do niego założyła(taką grubą podpaskę).w samych legginsach nie wyglądała źle, bo to była bardzo szczupła dziewczyna, ale też przez to że taka szczupła to tak bardzo rzucało się to w oczy,masakra!

Gość gość
Biedna dziewczyna dostała strój od firmy. Miała pierwszy dzień okresu może i wiedziała że bd 8h na nogach to co.miała zrobic? Ubrać super cienką wkładkę która by nie wytrzymała 1h żeby ciebie nie gorszyc?

Gość gość
mogła wybrać tampony, a nie jakąś pieluchę

Gość qasia
A nie lepiej jakby miała jakąś cienką podpaskę albo tampon do tych leginsów?

Gość gość
Tak się kończą leginsy. Wątpię by musiała je mieć, bluzki zwykle są dawane.

Gość gość
nie każda dziewczyna może stosować tampony. ja nie mogę bo mnie strasznie boli gdy wkładam nawet ta najmniejsza

Gość gość
możliwe ze była w tunice albo w kiecce i miała tyłek zasłonięty, ale jak dostała koszulkę od firmy która byla krótsza to było widać już tyłek

Gość gość
Znaczy ja rozumiem, że nic nikomu do podpasek czy tamponów. Ale akurat jestem przeciwna leginsom, więc po prostu trzeba o tym myśleć. Jakby podpaski nie miała i pokazywała dupę i krocze to ok? ;) Chyba mnóstwo osób zapomina do czego tyłek służy.

Gość gość
Gość z 23.33 -Mogło tak być, to by pasowało. Skoro miała okres to na pewno nie odważyłaby się na same obcisłe leginsy, i w dodatku białe i z tą grubą podpaską. Pewnie nie wiedziała, że dostanie koszulkę, a jak dostała to kazali jej zdjąć sukienkę/tunikę, bo to idiotycznie by wygladało koszulka na sukienkę/tunikę. Tylko wtedy mogła od razu zmienić podpaskę na cieniutką, której nie widać. Co?

Gość gość
". Tylko wtedy mogła od razu zmienić podpaskę na cieniutką, której nie widać. Co? " Ty jesteś facetem, tak?

Gość gość
owszem jestem facetem, a też pewnie zwróciłbym uwagę na coś takiego, bo to z pewnością byłoby widoczne ;)

Gość gość
no i mnie właśnie od samego początku chodzi o to.czemu skoro musiała mieć takie legginsy to nie pozbyła się od razu, jeszcze przed pracą, takiej brzydkiej wielkiej podpaski?

Gość gość
mi w 2 dzien te najwieksze tampony przeciekają i musze dodatkowo podpaske zakladac,moze ona podobnie

Gość gość
hahaha po jakiego uja wypowiada sie tu facet :D

Gość gość
nie rozumiem, dlaczego nie założyła mniejszej, cieńszej podpaski, żeby nie budzić sensacji na ulicy?

Gość gość
Ja pierdolę. Gościu jak Ci zacznie cieknąć krew z odbytu (akurat taki masz otwór) to pogadamy o doborze podpasek/ Kkolejny raz "dziunia co niemal nei krwawi" i facet "mam zero pojecia" doradzają jak przeciętna kobieta powinna traktować KOBIECE sprawy. Czemu żyjemy w kraju gdzie pierwszy lepszy męski bezmózg ma w ogóle czelność wypowiadać się o tym kiedy i jaką podpaskę ktoś powinien ubrać?

Gość gość
"nie rozumiem, dlaczego nie założyła mniejszej, cieńszej podpaski, żeby nie budzić sensacji na ulicy? " To zgłoś się do poradni stwierdzającej niepełnosprawność umysłową. Tam może Ci wyjaśnią, a przy okazji zdiagnozują i dostaniesz papier. Bo w innym wypadku nie ma żadnego powodu do zadawania takich pytań.

Gość gość
ja, autorka, od początku sądzę, że aby się nie narażać na publiczne pośmiewisko powinna w takiej sytuacji zmienić podpaskę na cieńszą.a jak ma obfity okres (też mam dość obfity) to może po prostu zmieniać ją często.(ja nie raz zmieniam co 2 godziny, a jak trzeba to i co godzinę)

Gość gość
A stojąc na ulicy kilka godzin gdzie geniuszko miała ją zmieniać? A wiesz kretynko, że pracodawca wysyła czesto audyty by sprawdzić czy ulotkarze stoją na miejscu? Na pewno znikanie na 15 minut co godzinę byłoby niezauważone. Tak to jest jak idioci próbują myśleć - nie wychodzi im to.

Gość gość
Nie audyt-audyt oczywiście, tylko kontrolę.

Gość gość
mi tampony przeciekają też bezpiecznie byłoby mi założyć bardziej chłonną podpaske

Gość gość
niektóre kobiety naprawde mają obfite okresy ja też kiedyś takie miałam pózniej sie troche unormowało, nie śmieje sie z kobity wcale bo ja po godzinie byłam już zalana

Gość gość
najbardziej rozpiertala mnie facet który tu komentuje, gdyby faceci mieli okres to chodzili by cali brudni i umazani :D

Gość gość
Do faceta, który się tu wypowiedział (trzeba go uswiadomic ;)): wyobraź sobie, ze podpasek nie dobiera się tak jak ubrań, czyli wedle upodobania, tylko tak, zeby spełniały swoje zadanie. Okres nie jest tak samo intensywny przez wszystkie dni, Kiedy trwa i dlatego są różne podpaski. Jeśli ta laska zalozylaby cienka podpaske to pracowałaby z czerwoną plama na d***e.

Gość gość
to nie gap się na tyłki będziesz spokojniejszy i nie histeryzuj jak baba:-) to tylko dupa i tylko podpaska,wszystko co możesz to współczuć ciężkich dni tej dziewczynie i s********j do swoich zajęć

Gość gość
autorko a pośmiewisko to Ty robisz z siebie samej bo osoba z klasą nawet jak zobaczy to uda że nie widzi Ty też s********j

Gość gość
A ja się tak zastanawiam dlaczego mając okres i idąc do takiej a nie innej pracy założyła akurat białe leginsy. Pal licho grubą podpaske, ale mogła założyć coś ciemniejszego. Zresztą dla mnie leginsy i okres nie idą w parze.