Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

buciki dla 3m niemowlaka?

Polecane posty

Gość gość

czy zakladacie/kupujecie budziki dla takiego malenstwa? moj maly ciagle w samych skarpetkach jezdzi w wozku jak jest cieplo, czy powinnam mu zakladac juz bucviki czy to tylko taka moda?

Gość gość
Puknij się w łeb. Po co takiemu malenstwu.

Gość gość
Po to sie pytam, bo wszedzie widze malenstwa w bucikach...nie musisz byc chamska i prostacka, zawsze tak niekulturalnie odpowiadasz?

Gość gość
Czasem trzeba głowy do myślenia używać a nie od razu na forum pisać. Ludzie kiedyś bez internetu żyli i jakoś rade dawali.

Gość gość
Nie ma zadnego znaczenia czy niemowle ma gołe stopy w upał,skarpetki czy buciki.

Gość gość
ja zakladam buciki jak do kogos wychodzimy tylko ze wzgledow wygladowych :)

Gość gość
To ja autorka, jestem osoba niepelnosprawna jezdze na wozku inwalidzkim, od urodzenia nie chodze a buty nosze nawet w cieple dni dla tego pytam i pisze na forum bo jestem ciekawa waszego zdania :) jak dla kogos to brak uzycia glowy to prosze bardzo.

Gość gość
Podobno czeste zakladanie takich bucikow tylko zeby ladnie wygaladaly moze zdeformowac stopki malenstwa ;) ale wiadomo raz na jakis czas nie zaszkodzi ; P a skarperki na codzien wystarcza.

Gość gość
Ja zakladam buciki malej(5miesiecy) tylko jak jestesmy gdzies zaproszeni z jakiejs okazji, a tak to albo polspiochy albo skarpety

Gość Martunia92
Ja mojemu małemu zakładałam buciki dla niechodzących i jakoś się nie zdeformował na szczęście:) a ma już ponad roczek. Jest wiele firm, które oferują takie buciki, już od 3 miesiąca. Usztywniane lub elastyczne (tu różne są opinie, sama musisz rozstrzygnąć) Ja akurat korzystałam z bucików bobobaby. Mają przeogromny wybór więc coś dla każdego gustu się znajdzie.

Gość gość
Autorko, nie dziwię się, ze pytasz. Dostałam w prezencie od znajomych zestaw ubranek dla noworodka. Wśród nich są właśnie buciki dla maleństwa i zachodziłam w głowę "po co?!". Jedyne co mi przyszło do głowy to zimne dni.

Gość gość
ja mam 2 pary slicznych bucików,ale nie zakładam córce ma 4 miesiace,wydaje mi sie ze było by jej nie wygodnie,ma same skarpetki:)