Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulitaaa

Magia Day SPA Kraków OPINIE

Polecane posty

Gość lulitaaa

Ktoś zna to miejsce? Była któraś z was? Chciałabym tutaj iść na masaż głównie, ale mają sporą ofertę, dlatego z przyjemnością skorzystałabym z innych zabiegów. Powiedzcie mi wszystko co wiecie :) Jaka obsługa, jaka jakość świadczonych usług, jakie ceny, itp., itd. Pozdroooo :)

Gość gość
Znam i polecam :) Uwielbiam to miejsce, ze względu na miłą obsługę właśnie. Polecam Ci Hawajski masaż Lomi Lomi - świetna sprawa.Jeśli zależy Ci głównie na relaksie to powinnaś być zadowolona. Masaż rozluźnia i odpręża. Mój ulubiony. Co do całości - nie ma na co narzekać. Miła, kompleksowa obsługa, doskonała organizacja pracy, przytulnie, komfortowo, klimatycznie,a ceny jak na krakowskie salony bardzo przystępne. Za 60 minut masażu ( tego co Ci polecam) zapłaciłam ostatnio 180 zł.

Gość tatiana589
Panie pracujące w Magii Day SPA są doświadczone, kompetentne, konkretne, mają pojęcie na temat pracy, którą wykonują. Osobiście doceniam indywidualne podejście do klienta. W sumie pierwszy raz spotkałam się z takim profesjonalizmem i taką rzetelnością. Pozdrowionka ;)

Gość gość
Kurczę mam nadzieję,że jest jutro otwarte, bo muszę koniecznie skorzystać z paru zabiegów. Może ktoś wie? Mam nadzieję, że jeśli tak, to znajdą dla mnie godzinkę :D