Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic?bol glowy

Polecane posty

Gość gość

spalam tylko 4h. nie jestem zmeczona ale strasznie boli mnie glowa,ponownie nie zasne,nie ma szans. co zrobic zeby potem nie pasc?i zeby przestala mnie bolec ta glowa,z doswiadczenia wiem ze najdalej za 3h bedzie tak ciezka ze oczy beda mi sie zamykaly i bede wygladala na naj****a

Gość gość
o której wychodzisz do pracy?

Gość gość
o 17 wiec jeszcze troche czasu

Gość gość
o 17 ? w agencji pracujesz?

Gość gość
Zrób sobie czarną herbatę mocną możesz posłodzić jeśli słodzisz! Weź dwie aspiryny bayerowskie najlepiej te musujące i zapij tą herbatą-czas oczekiwania na efekt około 20/40minut Ale potem już głowa nie boli a ty jesteś pobudzona do działania i rześka!

Gość gość
Tylko herbatę też całą wypij! Skuteczność 200%

Gość gość
To wpadnij za 20minut napisać czy ci to pomogło bo inni też chcą wiedzieć na ile i jak to działa. Ktoś kiedyś odnajdzie ten topik i niczego się nie dowie bo nie znajdzie twojej opinii i jaką on będzie miała wartość? :O

Gość gość
nie zasnelam,ale to za to zemdlalam a odpowiedzi z ta aspiryna nie widzialam-to niby pomaga?

Gość gość
To Ty nie wiesz? To jest najlepszy najszybszy, najskuteczniejszy patent świata. Nie tylko pozbawia bólu głowy i nie tylko ale też stawia na nogi daje takiego kopa że nic tak nie działa! Spróbuj! Aspiryna bayera dobra profilaktycznie od czasu do czasu -nie otrujesz się przecież!

Gość gość
Tylko herbata musi być mocna! Z dwóch trzech torebek!

Gość gość
hmm no mam nadzieje ze serce mi nie siadzie,czy cos :d dzieki, na przyszlosc zapamietam ;*

Gość gość
A ja kiedyś wróciłam o 5 nad ranem i musiałam dalej w trasę jechać i per...łam sobie taki czaj z aspirynami dwoma musującymi i jeszcze przez 18h byłam na takiej fali jakbym wypoczywała przez 24h non-toper-nawet odrobinę nie zwalniałam żadnych zawieszek-normalnie stan idealny.

Gość gość
Nic Ci nie będzie co najwyżej spali ci kilka gramów tkanki tłuszczowej i może odblokuje jakiś zator w żyle;)