Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek za granica

Polecane posty

Gość gość

Nie za bardzo wiem co mam robic wiec pisze tutaj. Majac kochajacego chlopaka i wieloletni zwiazek wyjechalam sama do obcego kraju by szkolic jezyk. Tutaj na poczatku mial sie mna opiekowac a zarazem pommagac znajomy znajomej. Grunt w tym, ze wszyscy ludzie jakich poznalam uwazaja, ze my jestesmy ze soba. On jest starszy o ponad 10 lat, potrafi byc przekochany ale glownie jego charakter i cechy sa dosc negatywne. Generalnie nigdy przenigdy nie chcialabym z nim byc bo do idealu mu daleko ale cos mnie do niego ciagnie. Moze to kwestia nowego otoczenia i, ze tylko w nim mam oparcie, moze, ze jest takim "zlym chlopcem" i sama szukam czegos emocjonujacego? On sam przez 80/90 % dnia zachowuje sie jak zwykly znajomy ale czasem przytuli, pocaluje w szyje, po alkoholu nawet pare razy sie calowalismy . Mamy nawet zaklad, gdyz on twierdzi, ze zostane jego zona a ja twierdze inaczej, i tak juz zwracamy sie dla zartow "zono" "mezu" . Utknelam w martwym punkcie bo nie wiem co mam robic.

Gość gość
pewnie znowu jakis Mdubuko ?

Gość gość
Kto to mdubuku

Gość gość
imie afrykańskie

Gość gość
No to nie, nie jest ciemnoskory, jest Polakiem. Niedawno ogladalismy filmy i trzymal mnie za reke, tak po prostu, bez czegokolwiek wiecej. Innym razemstalismy na przystanku, bylo mi zimno to mnie przytulal. Dodam tylko, ze do niczego mnie nie zmusza, do nieczego nie namawia.

Gość gość
Jestes zdradziecka qrwa powiedz chlopakowi ze sie z nim przelizalas. O to dlaczego suki trzeba trzymac krotko tak jak nuzulmanie to robia

Gość mietek z miesnego
Pewnie i tak chce cie tylko w*********** A przy okazji to zaraz bedziesz wbita w podloge za zdradzanie chlopaka, matki polki juz pewnie szykuja atakk

Gość gość
Na miejscu twojego chlopaka po powrocie nie wpuscilbym cie do domu.Najwieksze swinstwo to zdradzac kogos kogo sie kocha🖐️

Gość gość
Chlopak o niczym nie wie, i sie nie dowie.

Gość gość
Ja wlasnie przez takie qrwy postanowilem byc sam p********e sie zdradzieckie szlaufiary! Nic od was nie dostane ale wy nic nie dostaniecie ode mnie

Gość gość
a jak ty bedziesz zyc ze swiadomoscia ze zachowalas sie jak zwykla prostytutka?

Gość gość
Dlaczego po niej cisniecie ;/ Dziewczyna wyjechala do obcego kraju, czula sie zagubiona . Nie usprawiedliwiam jej postepowania ale tez nie mi jest dane wyzywaz ja od szmat , qrw i prostytutek, poszla na ulice i dala d**y? Nie.

Gość gość
Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. Niby wiesz, ze z nim nie chcesz byc, a masz w pl chlopaka, ktory obdarzyl cie zaufaniem i dal zielone swiatlo na wyjazd. I brniesz dalej w dziwna relacje z tym bad boy'em? Po co? Brakuje Ci tam meskiego ramienia, adrenaliny? Jak to ma byc tylko taki romans, to niech bedzie, tylko miej swiadomosc konsekwencji po powrocie. Nie zakladaj, ze chlopak sie nie dowie, bo swiat jest naprawde maly, tym bardziej jesli jest sie w obcym kraju miedzy polakami. Nie brnij w to, jesli masz pewnosc, ze nic z tego nie bedzie. Szanuj tez drugiego czlowieka, ktory czeka na Ciebie w Pl. nie warto wchodzic w cos, co nie ma od poczatku rak i nog.

Gość gość
Jesli sie dowie to nie zaprzecze ale sama mu o tym nie powiem. I nie wiem wlasnie co to, moze chodzi o ta adrenaline, bo kontaktu z nim urwac nie moge bo poki sie tutaj nie usamodzielnie to mi pomaga, wiele tlumaczy. Z chlopakiem jestem dobre pare lat, ale porwal go wir pracy, malo kiedy ma dla mnie (tylko dla mniea nie wyjscie do rodziny czy znajomych) czas. Tutaj sa te gesty, takie zwyczajne i mile, ktorych brakowalo mi w Polsce.

Gość gość
Jestes dorosla i sama podejmujesz decyzje w zwiazku z tym jak czynisz, romansu nikt Ci nie zabroni bo nic co ludzkie nie jest nam obce. Jest to niemoralne ale zycie nie jest proste i jesli ty dasz rade zyc z tym co robilas bedac poza polska to baw sie i szalej.

Gość gość
Jeszcze rozwazam opcje, ze mi po prostu imponuje? Za kazdym razem przepuszcza mnie w drzwiach, dzwoni i pyta czy dotarlam do mieszkania, dzowni powiedziec "dobranoc" , jest bardzo czuły. A z drugiej strony potrafi zachowywac sie w stosunku do obcych ludzi okropnie.

Gość gość
Kochasz swojego faceta? Tesknisz za nim? Czesto tak jest, ze gesty i emocje schodza na dalszy plan,po kilku latach zwiazku. Wchodzenie w nowy, zeby znowu je orrzymac nie jest dobrym rozwoazaniem, bo po kilku latach z nowym partnerem, okaze sie, ze schemat sie powtorzyl i jedt rutyna.Moze powinnas ustalic granice temu drugiemu? Chyba, ze sama chcialabys przezyc romans 100 procentowy, a potem w razie rozwoju sytuacji zdecydowac? Jest to rozwiazanie bardzo nie fair, tym bardziej, jesli okaze sie ze z tym drugim wyjdzie klapa a ty wrocisz do stalego partnera

Gość gość
Na czym polega to jego paskudne zachowanie wzgledem innych? Jakies przyklady?

Gość gość
Zwykła k***wka z Ciebie i taka prawda. Nic nie usprawiedliwi Twojej zdrady. Jesteś z kimś to nie zdradzasz, ale takie coś osoby które z natury są puszczalskie, nigdy nie pojmą. Osobiście nie rozumiem, jak można mając chłopaka, przelizać się z nowo poznanym facetem, mało tego snuć jakieś zakłady i nie wiadomo jeszcze co. Jesteś zwykłą k***wką i taka prawda :) Ale to nic, dzisiaj co druga dziewczyna taka jest. Wystarczy byle burak, cham, prostak a od razu rozkładacie nogi :) Pozdrawiam

Gość gość
Co robi? Pij***ardzo duzo (nie widac tego po nim) i pali + czasem bierze koks. Komentuje wszystko i wszystkich, bedac miedzy obcokajowcami wysmiewa ich po polsku i jeszcze sie cieszy ze nikt go nie rozumie. Rozmawia np ze znajomym po angielsku wychwalajac go wniebiosa a chwile później po polsku cisnie po jego zonie. Co do pytan: nie tesknie obecnie za moim facetem, moze jak tutaj dluzej pobede to zaczne . Jesli ta znajomosc tutaj sie rozwinie dosyc mocno to zerwe z lubym ale to w polsce juz bedac .

Gość gość
I jak glupia smarkula brne w to dalej. Wczoraj siedzielismy nad stawem i karmilismy kaczki (pryz okazji pijac piwo - ale to malo istotne) , powoli zachodzilo slonce, bylo po prostu milo. Juz nie pamietam kiedy w polsce poszlam na spacer, wszedzie tylko samochow, odkad go kupil to juz nie raczyl ze mna sie przjesc. W kazdym badz razie po dokarmieniu kaczek poszlismy na kolejny spacer, opowiadajac o tym jak komu minal dzien. Potem wpadl do mnie i poogladalimsy jeszcze filmy. Potrzebuje go teraz, ma dla mnie czas, dzwoni, pisze, martwi sie czy wszystko w porzadku. A jak dzwonilam do polski, przedstawilam kilka spraw z ktorymi nie wiem co mialabym zrobic to uslyszalam w odpowiedzi tylko "tez nie wiem" , zero zainteresowania czy czegokolowiek. Jeszcze odnosnie wczorajszego wieczoru, wracalismy, bylo cholernie zimno, on tez sie trzesl ale widzac mnie oddal mi swoja bluze, niby zwykle zachowanie, cos co powinno sie zrobic ale punktuje w moich oczach.

Gość Zizzu
To jest zwykła szuja , wyśmiewająca ludzi tchórzliwie . Jak trafi na kogoś znającego jezyk polski to dostanie po ryju. Czego mu serdecznie życzę , sama mieszkam długo za granica i nigdy bym drugiego człowieka nie wyśmiała . A ty podfruwajko napewno siedzisz i mu kibicujesz.... Oboje jesteście siebie warci. Szmata i Szuja :(

Gość gość
nie dawaj mu d**y przez tydzien a gotuj mu obiad w stroju jak ta panienka z filmika gwarancja ze zapomi o tej ktora teraz w jego sercu i bedzie chcial tylko ciebie na zawsze 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
Przynajmniej tu sie nie zgadzam! Zycze mu zeby mu ktos za to przylozyl bo nie znosze takiego zachowania wzgledem osob starszych czy wgl innych bo nie wiadomo czy ktos nie jest chory. On ma wlasnie dwie natury ktore sa kompletnie przeciwne, jedna to prostak i cham zas druga jest czula i opiekuncza.

Gość gość
gosc 13:10 - niezbyt wiem o co Ci chodzi