Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przygotowac sie do 1 razu ??

Polecane posty

Gość gość

mam 20 lat, jestem z chlopakiem 2,5 roku..chce to z nim zrobić,ale myslicie ze lepiej to przygotować w sensie dzien przed powiedziec mu ze bd to robić czy nic nie robić on zacznie etc ?? (byly sytuacje kiedy on zaczynal ale mowila ze nie...) no i moje pytanie czy dziewczyny malowałyście się czy nie robić zadnego makijazu ?? wydepilować się czy nie ? --ja jak gole sie maszynka mam potem krostki czerowne ktore szczerze mowiąc bolą :o zaufac jemu i jego myślom czy sama to zacząć ??? i czy chłopak sobie cos glupiego pomysli jesli mu nie wezme do buzi ? pytam powaznie, dodam ze w listopadzie bede miala 21 urodziny a chlopak w czerwcu skonczył 25 lat... prosze o pomoc

Gość gość
20 lat a taka idiotka.

Gość gość
rzuc go bo to pewnie jakis bydlak :)pewnie nie prawiczek zaczekaj z seksem do slubu bo to umacnia zwiazek

Gość gość
zalecam celibat :)

Gość gość
seks oralny w postaci loda powoduje nowotwor krtanii moja drogo nastolatko jestes naiwna panienka

Gość gość
i dobrze, selekcja naturalna :D głupotę trzeba eliminować :)

Gość gość
pytam powaznie...dzieki za takie odp.....

Gość gość1991
ależ skoro takie "poważne" pytanie to i takie same odpowiedzi :) serio tacy ludzie jeszcze sa? a pisałaś do Bravo?

Gość gość
Juz to widze dasz mu a potem sobie facet pojdzie do innej i rycz na forum :D

Gość gość
Musisz byc swiadoma jaki bedzie ogromny bol? nie tylko za pierwszym razem ale nawet do roku czasu od wspolzycia mozesz odzczuwac bol

Gość gość
Po pierwsze najlepiej się nie przygotowywać, tylko na spontana, bo jest mniej stresu. Druga sprawa, to facet powinien się znać na tym, więc rób to z doświadczonym, a nie prawiczkiem, żeby było wam dobrze i nikt nie był rozczarowany. Po trzecie jak byś to ze mną robiła, to nie masz co się malować i robić makijażu i fryzury, bo całuję się namiętnie nie tylko w usta, ale gdzie popadnie, a z twoim chłopakiem to ty powinnaś wiedzieć, ale raczej podobnie. Po czwarte, jak robią ci się krostki, to się nie gol, tylko z lekkim zarostem, dla mnie to nie ma znaczenia, chociaż w buszu nie jest tak wygodnie, bo lubię minetkę. Po piąte, normalnie facet kupuje przed spotkaniem gumki, nie wiem jak to u was, ale jak się nie spodziewa, to może ich nie mieć, więc zadbaj o to, żeby ze chwilę nie było tu tematu "Czy jestem w ciąży?" To tyle rad od doświadczonego faceta dla wszystkich obecnych tu dziewic i nie tylko.

Gość gość
dzięki bardzo za 1 normalną odpowiedz ;) tak..wiem zabezpieczenie mamy tabsy a gumek nie bd uzywać.. facet jest doswiadczony takze chyba wie co robi...;) dzieki bardzo za odpowiedz ;)

Gość gość
Przede wszystkim na dwa dni przed nic nie jedz.Musisz tez biegać. Najlepiej trzy godziny rano w poludnie godzine na rowerze i wieczorem dwie godziny biegania.Spac tylko na siedząco i co trzy godziny zmiana pozycji. Pic dużo wody gazowanej.Na dzień przed silownia i podnoszenie ciężarów tak ze cztery godziny .No i jesteś gotowa.Milej zabawy