Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o ludziach, którzy wychodzą z domu na pół godziny

Polecane posty

Gość gość

i zostawiają włączoną pralkę oraz garnek z ryżem na gazie? :)

Ja zostawiam pralkę i wychodzę do pracy, a ona się włącza tak, żeby się pranie skończyło jak przyjdę do domu. Nie wiem co w tym dziwnego? Większość osób tak robi...

Gość gość
do czasu kiedy im uszczelka w pralce nie popęka :)

Życie. Mieszkanie mam ubezpieczone, a w domu pralka stoi w pralni, która jest w piwnicy. Może się lać ile tylko.

Gość gość
Ja tam wolę mieć wszystko pod kontrolą raz mi zmywarka wodę na podlogę zaczeła wylewać dobrze że byłam w domu bo gdyby nie to byłby ''potop''zresztą urządzenia w każdej chwili mogą zawieść a już zostawić coś na gazie i wychodzić no to nie wiem co to za ludzie ''bezmózgi''

Gość gość
Prędzej majtki w kroku pękną

Gość gośćaaa
może byc zwarcie i pożar, do moich sąsiadów w nocy przyjeżdżała strać bo nastawili pralke i zaczeła się jarać. Zakopciło całą łązienkę i korytarz i część pokoju. Gdyby ich nie było w domu to ciekawe jak by się to skończyło. Pralka była nowa, lepiej takich rzeczy nie zostawiac, ja tak nie robię i nie znam nikogo kto tak robi, bo to nie jest normalne:)

Tez mi się zdarza. Gotuję coś, zostawiam na małym ogniu i wychodzę z psem na chwilę. Staram się tego nie robić, ale psu czasem nie przetłumaczysz.

Gość gość
ja też nie umiałabym wytłumaczyć psu dlaczego nie można zakręcić gazu a po powrocie znowu rozpalić

Pytanie, po co? Jak tam sobie rosołek delikatnie dochodzi, albo makaron się gotuje? Nie rozumiem po co tracić dodatkowe 5 czy 10 minut. Najwyżej wykipi, piec się umyje i po problemie.

Gość gość
a pod kuchenką masz może piekarnik elektryczny? to wiedz że jak tam pocieknie zupka to czeka cię zwarcie i pożar

Pół godziny to nie jest w końcu jakiś szmat czasu, oczywiście zawsze istnieje ten cień szansy, że po powrocie zastaniemy spalone mieszkanie, ale to chyba mało prawdopodobne :D Ja może nie wychodzę na pół godziny, ale na chwilę... wyrzucić śmieci albo dokupić soli w spożywczaku bo zabrakło..

Gość gość
mój sąsiad dwa razy zdrzemnął się na pół godzinki. dwa razy musiał remontować kuchnię.

Sraty taty, jakby mi w życiu zupa nie wykipiała, jak w domu siedzę. Jakoś nigdy pożaru jeszcze nie miałam, a zalewam ten elektryczny piekarnik przynajmniej raz w tygodniu. Zrobi się zwarcie, to wywali korki i tyle. Raczej bomba atomowa mi w mieszkaniu nie wybuchnie. Przesadzacie strasznie, naprawdę.