Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale kobiety to idiotki, właczcie tvn style ma ładne piersi a je powieksza

Polecane posty

Gość gość

Ma ładne, kształtne piersi, sliczne sutki, a je powieksza, wkłada sztuczne tworzywo pod piers, chory swiat /../swiat sie konczy

Gość gość
zdechnij ty śmieciu

To TV jest idiotyczne, bo ludzie idiocieją, nie tylko kobiety, i to właśnie chcą oglądać. Ile jest w realnym świecie kobiet, które powiększają sobie biust? Jedna na 20? Myślę, że dużo mniej. Ale w TV pokażą właśnie taką, bo tego pragnie publika.

Gość gość
A może jej marzeniem jest mieć duże silikonowe cycki? Jej ciało, pieniądze i zdrowie, JEJ SPRAWA. Świat się kończy, bo kobieta wg z ładnymi piersiami je powiększyła? Wpisz sobie isis kill photo w wyszukiwarkę google to może zrozumiesz, do jakich sytuacji można użyć zwrotu "świat się kończy"

Gość gość
Wcześniej to ona miała pryszcze a po operacji śliczne piersi. Tez takie mam tylko ciut większe ;)

Gość gość
kobiety zgłupiały przez facetów :p to wina ''mężczyzn'' bo ślinią się na widok dużych piersi, ja wcale nie uważam żeby duży biust był ładny tymbardziej sztuczny, kobieta wyglada zgrabniej gdy ma mniejszy biust, sama kiedyś miałam większy gdy ważyłam kilka kg więcej bardziej sie dobie podobam gdy zmalały a wielkimi dojami podniecają się tylko prawiki

Gość gość
Brzydkie są duze naturalne bo po zdjeciu biustonosza sięgają do pępka. Natomiast sztuczne po zdjęciu biustonosza piersi zostaja na swoim miejscu. Ja mialam trochę swojego biustu wiec implantu nie wyczuwam pod palcami. Nie wiem jak to jest jak ktoś jest całkiem plaski ale z dwojga zlego lepiej miec sztuczne niz nic. I tu nie chodzi o facetow tylko o własną psychike. Ja zrobilam to dla siebie a męża mam od kilku lat.

Gość gość
nie wiem jak facetom może sie to podobać, ja bym nie chciała faceta ze sztucznym fiutem