Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradzcie!

Polecane posty

Gość gość

Proszę Was o opinię. Spotykam sie z facetem od 6-ciu lat. Kochamy sie. Przynajmniej ja Jego, bo co do jego uczuc juz zaczełam miec wątpliwosci. Planujemy przyszłosc, mówimy o nas, o dzieciach, oboje jestesmy juz dorosłymi ludzmi. Problem tkwi w tym ze ona zaczął budowac dom, kupił działke, wybrał projekt. Wiecie co jest najgorsze i boli mnie bardzo... :( to ze on nawet mnie o tym nie poinformował, dowiedziałam sie pokątnie w rozmowie. Dzis mu powiedziłam ze owszem to jego pieniądze, jego dom, jego decyzje, ale skoro brał mnie pod uwage jako partnerke do zycia to dlaczego nie ustalił ze mną tak ważnych spraw jak miejsce, jak projekt, robi sobie sam co chce. To jest przykre, tak jakbym sie wcale nie liczyła ani moje zdanie. Wydaje mi sie ze jak facet buduje dom to pragnie zeby kobieta czuła sie w nim dobrze, zeby pomogła mu i odczuła ze ma cos tez do powiedzenia. Poczułam sie jak nic i zastanawiam sie dalej nad sensem tego :(

Gość gość
nie dziwię ci się też bym się tak czuła..

Gość gość
może nie brał cię pod uwagę

Gość gość
to po co mówiłby o nas, o zyciu, dlaczego starała sie ze mną o dziecko za wszleką cene... juz tego nie rozumiem :(

Gość gość
nie patrzy się na słowa tylko na czyny, tym co zrobił dobitnie pokazał ci jak bardzo liczy sie z tobą i z twoim zdaniem..

Gość gość
ja czułabym sie jak szmata . współczuje Ci :(

jeżeli to nie miała być forma niespodzianki, a raczej nie robi się niespodzianek w ten sposób, ok, fakt, można kupić działkę jako niespodzianka, albo chociaż przed jej kupnem powiedzieć, że zabieram Cię gdzieś i jedziecie przed spotkaniem z właścicielem nieruchomości bądź ziemi itd, ale nie kiedy jest projekt. on ewidentnie zrobił wszystko pod siebie, pod swój plan i swój tyłek. nie poprosił Ciebie o radę, o Twoje zdanie. a on chce planować dzieci? być może to Ty poruszasz te tematy, a on po prostu przytakuje. albo rozmawia z musu. robi Ci nadzieje. nie wróżę owocnej przyszłości

Gość gość
załamałam sie jak to sobie uswiadomiłam :(

Gość gość
Spokojnie, nie przejmuj się. Wybierzesz firanki , pościel i umiejscowisz sznurek na pieluchy w ogrodzie. Jeśli chłop jest zaradny to powinnaś się cieszyć ze odciąża Ciebie od problemów budowlanych:)

Gość gość
to mężczyzna ma zaprojektowac dom i pobudowac zasadzić dzrzewo i spłodzic syna. nie wydziwiaj. ciesz się ze nie gołod***ec i nie musisz po zapleśniałych suterenach pomieszkiwać.

Gość Blancaa
moze z nim porozmawiaj. chodz pewnie zrobi z ciebie furiatkę. szczerze to jak mój facet miałby tak decydowac to wolała bym mieszkac w tej sutenerze jak ktos wyzej napisał ale byc szczesliwa, niz miec dom bez szczescia, bo pan robi tylko pod siebie a potem ci jeszcze to wypomni ze dzieki niemu masz gdzie mieszkac i ze jestes darmozjadem. masakra :( ja ze swoim mezem jestesmy 17 lat malzenstwem i tez sie budowalismy i ani jednej cegły nie wybralismy osobno. masz juz obraz jak bedzie z tym panem wygladało twoje zycie.

Gość Herbaciana różyczka
jakis szacunek trzeba dla drugiego czlowieka zachowac, szczegolnie dla ukochanej osoby. Na moje oko on Ciebie nie kocha. przykro mi , ale tak to wygląda. jest tyle wspanialych okazji by zrobic z takich chwil niespodzinkę, mógł cie tam zabrac, mogliscie ustalic cos razem a tu nic. szkoda, bo ludzie na urodziny sobie robia niespodzianki, a co dopiero z takiej okazji gdzie mozna naprawde fajnie zorganizowac i ucieszyc ukochana osobe. pokazal ci kogo ten do bedzie i dla kogo go buduje , dla siebie bo nie dla was. widocznie macie inne priorytety. ty chcesz ciepla, zuwazenia, potwierdzenia ze sie liczysz, ze jestes wazna, jak kazda kobieta, a on zrobil sam co chcial, tak jakby wybieral zakupy w biedronce.

Gość gość
Dziewczyno jestes zbyt wrażliwą osobą na takiego zatwardziałego typa

Gość gość
k***a!!! faceci gdzie wasz romantyzm w tych czasach??? chcecie cudowną babe do łożka, idealn a kucharke, sprzątaczke, nianie dla dzieci, pracujaca jednoczesnie zadbana dame, k***a co jeszcze?? a za chwile nawet nie potraficie jej uszanowac.

Gość gość
Zostaw mu dzieciaki jak jest taki mądry i niech je tez sam wychowuje w przyszłości, widac ze lubi podejmowac decyzje sam to w tym bedzie mógł sie laskawie wykazac. Co za typ. moze faktycznie ci pozwoli wybrac chociaz ten sznurek na pieluchy, albo przyjdzie po rade wtedy jak dziecka nie bedzie umiał nakarmic, wtedy bedziesz mu potrzebna.