Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj syn nie zda w 1 klasie technikum

Polecane posty

Gość gość

Jestem zalamana..on sie wogole nie uczyl i teraz zdziwiony..

Gość gość
skoro wiedziałaś że się nie uczył to czemu się dziwisz?? czemu wcześniej nie "interweniowałaś" tylko teraz piszesz i użalasz się nad nim "jestem załamana" :/

Gość gość
niestety zdarza się, musi zapłacić za swoje błędy, bicie i krzyki nie pomogą i nie naprawią błędu, tłumacz mu jak sobie piwa naważył. stało się. może weźmie się do roboty od września.

Gość gość
autorko zbadaj problem czemu sie nie uczy ja tez powtarzalam klase w technikum druga nie dlatego ze jestem nie ukiem ale miałam problemy miłosne w tym wieku to tragedia czułam sie nie kochana nie potrzebna załamana odrzucona nie dawałam sobie z tym rady a szkołe miałam głęboko gdzieś nie uczyłam się wcale ale jakoś doszłam do siebie powtarzałam klase z całkiem dobrym wynikiem skończyłam technikum zdałam mature całkiem nie zle mineło od matury już 10 lat pozdrawiam

Gość gość
22:18 jak ty zadałaś tę maturę "nie uku" :O dżizas, ani jednego przecinka czy kropki i jeszcze tyle błędów :O wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd!

Gość gość
Zamiast się załamywać, zapytaj jak możesz mu pomoc, może nauka nie wchodzi mu tak dobrze, może trzeba wykupić korepetycje.

Gość gość
Nie on pierwszy, nie ostatni, więc nie dramatyzuj. Niech się teraz bardziej przyłoży. Daj mu na korepetycje albo nie wiem

Gość gość
niech idzie i poprawia, jeszcze jest czas

Gość gość
pewnie jak był mały gotowałas obiad i sprzatałam zamiast czas poswiecic dziecku i teraz zbierasz tego żniwa