Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m ądralla

co wy myślicie o tych zasadach w islamie co do kobiet

Polecane posty

Gość m ądralla

o tej konieczności ubierania się w te sutanny i szmaty na głowę i in. sprawach? Czy to nie jest chore? To ganianie baby w tym przebraniu za upiora?

Gość m ądralIa
że niby to ochrona dla kobiety, że to podnosi jej godność. To ja już wolę nie mieć podniesionej godności a mieć przyjemność z fatałaszków i pokazania nóg i noszenia dekoltu oraz rozpuszczonych włosów. Poza tym facet tez się lubi pochwalić swoją kobietą to jak oni się chwalą własną babą tam w tej Arabii jak ona cała zakryta? :o

Gość m ądralIa
poza tym ja rozumiem, że są różne perwersje, ale okrywanie się tak, że widać tylko oczy jak się jest kobietą to... ja nie wiem, że te zwyczaje przetrwały tyle czasu :o Jedyne usprawiedliwienie to to, że baby nie rozpraszają w ten sposób mężczyzn i oni mogą spokojnie bronić swoich pól naftowych przed okupantem.

Gość gość
Niektóre kobiety w Polsce powinny nosić te szmaty a niektóre nie, zależy od urody

Gość gość
Czy brak kontaktu skóry ze światłem może rzutować na zdrowie? Tak! Grozi niedoborem witaminy D, dlatego osoby noszące burkę, kiedy tylko jest taka możliwość, muszą wystawiać ciało na słońce.

Gość gość
Patrząc z jakim zapałem nasze dzielne niewiasty rozkładają nóżki przed muzolami z Ciapatowa to większość raczej nie ma z burkami problemu

Gość m ądralIa
zywiście muzułmanin nie może się masturbować, bo to grzech. Tylko jak on ma się masturbować, jak babę gołą widzi tylko jak mu da albo ją zgwałci? Europejski chłop to chociaż może sobie popatrzeć i poślinić sięna ulicy, jak zobaczy jakąś laskę a w tamtej kuturze to im sięna głowę musi rzucać ten brak widoku dekoltu...