Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z dyskiem USB. POMOCY!

Polecane posty

Gość gość

Otóż podłączyłem dopiero co zakupiony pendrive do dekodera w tv nc+ w celu nagrania jednego programu. Wszystko było ok na początku była prośbą o sformatowanie, które przebiegło pomyślnie. Ale kiedy za drugim czy trzecim razem podłączyłem dysk była po raz drugi prośba o sformatowanie podczas której wystąpił błąd. I teraz mi nie widzi dysku mimo że reaguje na odłączenie. Co zrobić?

Gość gość
pod łoncz do kompa is format uj

Gość gość
Właśnie go sformatowałem na pececie i na nim wszystko gra ale muszę dodać że ten dysk był już fabrycznie sformatowany i gotowy do użycia gdyż zawierał dodatkowe oprogramowanie (jakiś tam bajer do ochrony prywatnych plików hasłem). I tak się zastanawiam czy sytuacja z błędem na dekoderze się nie powtórzy. No nic idę spać bo jutro wcześnie wstaje to jutro to sprawdze najwyżej

Gość gość
uruchom wiersz poleceń jako administrator potem diskpart list disk select disk ... clean Poczytaj najpierw o tym, żebyś sobie czegoś w kompie nie wyczyścił

Gość gość
Ale ten pendrive jest całkiem nowy, nawet jednego pliku na niego nie skopiowałem. I kiedy próbuje go sformatować w dekoderze/terminalu cyfrowym jest komunikat o błędzie podczas formatowania

Gość gość
Jak zrobisz tak jak napisałem, potem od razu sformatujesz w dekoderze i będzie błąd, to możemy pogadać, w innym przypadku nie używaj go w dekoderze, tylko kup sobie jakiś inny za 20 zł do tego celu.