Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc, chodzi o mojego przyjaciela

Polecane posty

Gość gość

Znamy się od dziecka. Wiem, że podkochiwał się we mnie, bo wszystko na to wskazywało. Gdy przyjeżdżał do mojego miasta (on mieszka nieco daleko ode mnie, przyjeżdża raz na dwa miesiące) popisywał się i wgl. Potem kontakt się urwał. Sylwestra tego roku spędziliśmy razem (mój pomysł) i kontakt znowu się wznowił. Od Sylwestra zachowywał się jeszcze dziwniej niż zwykle. Nie miałam wątpliwości, że się zakochał. Zauważyłam to i podpytałam go o co tak na prawdę mu chodzi, ale odpowiedział: "O nic, ja mieszkam tam, ty tu. Mam już kogoś na oku." i wtedy głupio mi się zrobiło. Postanowiliśmy zostać przyjaciółmi, ale on cały czas dziwnie się zachowuje, jakby chciał czegoś więcej. Cały czas do mnie pisze różne rzeczy i wgl (to nie jest zwykłe pisanie), a na walentynki powiedział, że jestem wyjątkowa. To nadal trwa. Teraz przyjedzie na wakacje. Nie wiem co mam robić, jak się zachowywać. Mnie na nim zależy, nie wiem czy jemu zaś na mnie (wszystko na to wskazuje), ale nie będę potrafiła z nim o tym porozmawiać. Proszę o wasze zdanie.

Gość gość
albo jest dorosły i zachowuje się jednoznacznie, albo niech s*******a. może nie dosłownie ale takie jest meritum. ;)

Gość gość
skoro wszystko na to wskazuje to pewnie on nie jest pewien co Ty czujesz wiec sie boi powiedzieć o tym co on czuje zebys go nie odrzuciła

Gość gość
wiec jednak dobrze by bylo zebys mu Ty powiedziala o tym ;)