Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zmienia życie towarzyskie ?

Polecane posty

Gość gość

Pytam jak zmieniła się sytuacja Wasz z facetami. Ja mam 19 lat nigdy nie miałam faceta - więc raczej słabo . Zastanawiam czy faktycznie jak zrzucę dajmy na to pierwsze 20 kg to czy będzie tak jak każdy mówi ,, chłopak sam się znajdzie '' - moje życie towarzyskie pod względem facetów jest zerowe . Łapię doła kiedy widzę jak znajomi układają sobie związki, a ja ? - WIECZNIE SAMA. wiecznie w towarzystwie dziewczyn, chyba tylko studia już tylko mnie uratują

Ja pierwszego faceta miałam na studiach i to późno na studiach, na magisterskich uzupełniających dopiero. A zawsze miałam dość bujne życie towarzyskie.

Gość gość
Jeśli masz taką nadwagę, żeby mieć z czego zrzucać te 20 kg, to nie powinno ci to zaszkodzić. ;) Ale nie jest to najważniejsze w relacjach z facetami. Ja jak byłam w twoim wieku też miałam pierwszy związek przed sobą. Nie unikałam wtedy znajomych, chodziłam na imprezy, poznawałam facetów przez internet, ale z nikim mi nie wychodziło. Na studiach też byłam przez jakiś czas sama, ale za to często wychodziłam ze znajomymi. Mojego faceta, a za chwilę męża, poznałam na drugim roku, na imprezie ze znajomymi właśnie - był kolegą mojej koleżanki. Jakiś czas później napisał do mnie na fb, umówiliśmy się i tak się zaczęło. I jak na ironię - po tym jak zaczęłam z nim być, nagle zaczęło się mną interesować więcej facetów, no ale ja już ich nie chciałam. :P Myślę, że nie ma na to reguł, ale u mnie okazało się to prawdą, że "sam się znajdzie".

Gość gość
Haze k***a

gość dziś - masz coś ciekawego jeszcze do powiedzenia?

Gość gość
zrzucenie kg powinno pomoc

Gość gość
Czy bedziesz dalej tlusta czy chuda i tak cie nikt nie zechce. Musisz miec cos nie tak z charakterem. Za mna faceci biegali od kiedy pamietam, zawsze! Czy bylam chuda czy gruba! Wiec nie licz nawet na to..

Gość gość
I chudnij dla siebie a nie zeby poznac faceta!