Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Adresy są znane więc teraz zaczną podchodzić dużymi grupami pod domy!

Polecane posty

Gość gość

I zatrzymywać w imię narodu aferzystów z taśmowej, oddziały partyzanckie wrócą do łask!

Gość gość
Haha jak się zrobilo gorąco w internetach ze trzeba zrobić protest pod prokuratura to widzę ze wypuścili Pana Zbigniewa S. Ale niech się nie cieszą bo zmieniamy ta władze i wywieziemy ich na taczkach ,będą rozliczeni

Gość gość
Dobry myk jakby zwarta grupa wywlekła z rańca w samym gatksch zszokowanego aferzystę, może oduczyliby go kraść???

Gość gość
Haha mam przed oczami pana (p)osła w gatkach :D Nie ,teraz to jeszcze się nie uda,ale jeśli ludzie nie zawiodą na jesień to całkiem możliwe :)

Gość gość
Jacyś mafiosi odpowiednio zamskowani postraszyliby z rana takiego jednego czy drugiego i odjechali furgonetką w siną dal to by się kraść oduczył (w Chinach ucieliby mu dłoń i po kłopocie)!!

Gość PANGAG
właśnie próbuję ogolić jądra z nadmiernego owłosienia i kłaki w zadzie , po zapoceniu muszę się wygolić ale nie wiem, czy mój adres jest znany , więc teraz zaczną podchodzić dużymi stadami aby mnie oglądać po depilacji i goleniu ?

Gość gość
Tak jak podchodzili pod chatę Jaruzela to teraz będą protesty pod chatą Wojtunika aby wypuścił Stonogę i w sile kilku tysięcy w tym kiboli pewnie :p