Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny on czy ja

Czy w czasie okresu facet może nie chcieć nawet loda?

Polecane posty

Gość dziwny on czy ja

nie uprawiamy seksu jeśłi mam okres. anal prawie w ogóle. jak to jest u was, bo np. wczoraj chciałam zrobić swojemu loda mówie że chce mu zrobic przyjemnosć i czy chce a on że zawsze, a za chwile że poczeka na mnie bo seks ze mna jest najlepszy na świecie.. ale i tak mu coś zrobilam.. nie wiem. czasem powie żeby mu zrobić SAM OD SIEBIE a teraz ze chce czekać na seks.. a wiem ze by sobie zwalił gdyby mnie nie było zapewne.. no nie wiem maja tak wasi faceci? ja mu nie umiem zrobic reka bo sie do raczki przyzwyczail.. ale cos tam zawsze poliże.. bo lubie cos robic nawet jak mam c*p ke nioedostepna.. dlaczego raz sam mowi i ze zawsze chce a teraz?

Gość gość
Mnie też żona tak zaspokaja jak ma okres wczoraj jej się zaczął ale dziś już jestem zaspokojony po pięknym lodziku. Tylko że to nie jest tak że ona zostaje bez niczego. Nie muszę w nią wchodzić żeby miała orgazm. Kupiłem jej takiego motylka wibrujacego którego zakłada się na cipke, ma taką moc ze przez majtki śmiało można używać, ja siadam za nią z tyłu i masuje i pieszcze jej cycuszki. Też ma po tym wspaniały orgazm. Nie lubię być tylko sam zaspokojony. Jak kobieta ma okres to nie znaczy że nic dla niej nie można zrobić.

Gość dziwny on czy ja
Chodzi o to czy faceci mogą nie cchieć czegoś dla siebie od kobiety w czasie okresu. ale podoba mi się to co napisałes super sprawa, kobieta może być z Ciebie dumna:)) chyba sprawie sobie takiego motylka

Gość gość
Naprawdę polecam, nie będziesz zalowala.

Gość landrynaaa
Ten motylek to badziewie jakich mało....nie polecam...

Gość gość
Może na ciebie nie dziala ale komuś innemudaje przyjemność. Jak mi się coś nie podoba to nie znaczy że to badziewie.

Gość gość
A jak się takie gadżety kupuje w Biedronce to mają prawo cię nie zadowalac. Miłego dnia landrynko.

Gość landrynaaa
No właśnie problem tkwi w tym że mojej cipki nie da się oszukać ...nic nie zastąpi palców,języka i twardego penisa....

Gość czar nulka
odbiegliście od tematu..

Gość gość
ja sie bzykam z dziewczyną jak ma okres kwestia podejścia i walimy bez gumy

Gość gość
Nigdy nic nie chcę jak ma okres bo mnie to obrzydza,poza tym jakoś tak śmierdzi od was wtedy

Gość gość
Ohyda,baby wtedy kabanią straszliwie

Gość dziwny on czy ja
ale wy nic nie rozumiecie, ja pytam na odwrót!! czemu nie czytacie? pytam czy jak kobieta ma okres to chcecie loda czy zdarza sie wam nic nie chciec, patrz pierwszy post.. masakra

Gość gość
Przy zachowaniu higieny my sie kochamy nawet w czasie okresu.A ty masz bardzo delikatnego faceta!do tego moj maz jest dosc meski i byl przy porodzie wspierajac mnie to samo podczas badan u ginekologa zawsze jest przy mnie.

Gość gość
Ja uwielbiam loda i moją kochana żona robi to z przyjemnością.

Gość gość
Ohyda jak baba krwawi

Gość gość
Ty sam jestes ohydny gosciu.Ja z przyjemoscia i rozkosza sie kocham z zonka jak pisze ze trzeba dobrej higieny zawsze podczas seksu!Bylem przy trzech porodach i nic nie widzialem ohydnego. To wielka milosc i uczucie poiwodowalo ze jestem przy zonce jak tu wypowiada sie uczestnicze przy badaniu u ginekologa naszego gniazdka miedzy nozkami kochanej zonki!

Gość dziwny on czy ja
Cały czas pytam czy facet może np.powiedzieć ze woli seks od loda i cche poczekać, a czasem sam chce podczas okresu. powtarzam - gdy mam okres mówi czasem "zrób mi loda", tylko wczoraj było dziwnie, nie wiem może ma to zwiazek z tym ze seks naprawde ze mna lubi ale jak mam okres robi sobie sam, ja przez jego przyzywczajenie reka mu nie zrobie a co po niektorzy tu o zapachu kobiety w czasie okresu pisza.. czy ja o to pytam? czytanie ze zrozumieniem sie kłania

Gość gość
Zapach zawsze zalezy od tego co jemy i pijemy a nie od czego innego!Ja nie mam problemow z seksem w okresie z moja miloscia.A zaczynam od minetki oczywiscie nie w okresie a moja polowka konczy po seksie lodzikiem! Jak mozna nie miec przyjemnosci podczas okresu zawsze wyjmuje czerwonego i zmieszany ze sperma.Zonka lubi seks w okresie oczywiscie w drugim lub trzecim dniu okresu!

Gość gość
A dlaczego w drugim lub trzecim dniu?

Gość gość
Bo w dwoch pierwszych dniach nie ma ochoty.A ja jestem po to by spelniac zyczenia mojej Ksiezniczki i malo kiedy dochodzi do seksu w pierwszym czy drugim dniu okersu.Czasami gdy nadstawi cipke to robie na jej zyczenie minetke oczywiscie po prysznicu oboje.Nie brzydzimy sie soba na wzajam,bo przy narodzinach dziecka tez bylo sporo krwi nie wplynelo to na nasz seks.

Gość gość
Wydaje mi się że chyba większość facetów pomimo udanego seksu od czasu do czasu lubi zabawić się w onanizm,zaobserwowałam to po swoim mężu,wiem też że zabawia się w ten sposób gdy mam okres,choć przyznam że ostatnio kochamy się w trakcie. Natomiast co do lodzika,to bardzo często zabawiam go właśnie w te dni,nie ma nic przeciwko takim metodą.

Gość gość
Ja tak,moja żona niestety nie zgadza się w te dni na seks,czego bardzo żałuję i wtedy proszę ją aby zrobiła mi to ustami,to wspaniałe uczucie.

Gość Arancia
Dawanie jest tak samo przyjemne jak branie....lepiej poczekać niż się ograniczać...albo wszystko...albo nic :)

Gość gość
ja tam lubię wszystko podczas okresu oral anal zwykły sex też, krew mi nie przeszkadza.

Gość dziwny on czy ja
Arancia, możesz rozwinąć?