Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy płyny przed koloniskopia dzialaja tak, jak oczyszczanie jelit ze zlogow?

Polecane posty

Gość gość

Tak sie zastanawiam. Sporo ludzi chodzi systematycznie na odplatne oczyszczanie jelit - dla lepszego samopoczucia, dla zapobiegania otylosci (np. dzieci z zespolem Downa, w ktorym wystepuj***ardzo duzasklonnosc do nadwagi wlasnie), dla urody. Ja sytematycznie mam przepisywana kolonoskopie, ok. raz na rok. Przed kazda musze wypic dwa rodzaje plynow przeczyszczakacych w domu, po ktorych finalnie leci juz niemal tylko czysta woda. I tak mi sie skojarzylo z tym, za co ludzie placa. Czy to dzala tak samo? Czy moze usuwana jest tylko tresc kalowa i to wzystko? Jesli ktos wie, prosze o odpowiedz.

Gość gość
ps Ta moja kolonoskopia to ze wzgledow zdrowotnych, zadne widzimisie.

Gość od pasa w dół
Organizuję konferencję dla kobiet- WARSZAWA Już za nieco ponad tydzień (20-21 czerwca) w Hotelu Hilton w Warszawie odbędzie się organizowana przez moje Stowarzyszenie konferencja. odpasawdol.org/konferencja Moje Drogie, Serdecznie Was zapraszam, wejście jest w cenie przerw kawowych hotelu. Nie zarabiamy na tym. Udało nam się zaprosić cudownych wykładowców: Małgosię Ohme, Omenę Mensah, będzie też zdalnie Marek Kamiński, oraz innych kilkunastu doktorów i profesorów. Będziemy rozmawiać o zdrowiu intymnym kobiet, seksie, okresie poporodowym, hormonach, menopauzie. To bardzo duże wydarzenie na ponad 500 osób. Bardzo Was serdecznie zapraszam! Na prawdę nie chodzi o pieniądze! link do tanich wejść: odpasawdol.org/oferta-specjalna

Gość gość
A coś NA TEMAT ?...