Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MamaWojtka

Syn zabarykadował się w pokoju. Pomocy!

Polecane posty

no niestety takie pokolenie nam rosnie , takich maja idoli i potem sie nie dziwmy ze gnojkom odbija

Gość gość
niech sied********ońcu wyjdzie.... odlacz mu internet :)

Słuchajcie mam problem kolejny... Przed chwila okazało się że Wojtek zamówił pizze, musiałam zapłacić 250zł... Myślicie że powinnam mu ją zanieść czy nie? Może otworzyłby dzrwi... Dwa, że on tak nie może nic nie jeść cały dzień, a trzy - jak już jest to szkoda żeby się zmarnowała....

Gość gość
marne prowo

Gość wifigdańsk
autorko on jeszcze tam siedzie? w tym pokoju przez cały czas od g.10? 10 godz b ez za przeproszeniem sikania? a która pizza kosztuje 250 zł jakas złota z brylantami chyba. a mzoe nie powinnas byla przyjmowac tej pizzy a dostawce ochrzanic ze przyjmuje zamowienia od osoby małoletniej i nie pryzjmowac tej pizzy. gdyby to nie było provo to bym ci tak odpowiedziala-nic nie rób,poczekaj az sam wyjscie,wkoncu kiedys musi. nastepnego dnia wymontuj mu te solidne drzwi i wstaw jakies harmonijkowe lub zasłonkę. i problem z głowy:)

Gość bonus bgc
wyjeb mu luja z kołowrota

Gość gość
Proszę znaleźć odcinki My Little Pony puścić na maksymalnej głośności i ustawić głośniki pod drzwiami. Albo będzie błagać, by pani przestała, albo żeby odpalić kolejny odcinek. Po takim zastraszeniu powinien wyjść.

Gość gość
krzyknij że pożar i żeby uciekał

Gość gość
prowo jak nic, nikt nie może być aż tak głupim :D :D

Gość wifigdańsk
" gość dziś Proszę znaleźć odcinki My Little Pony " dobre!!!:) a na moje to by nie podziałało,jeszcze by się cieszyły:)

Gość wifigdańsk
autorka chyba poszla jesc tą pizzę bo cos ucichła ;)

Gość gość
jak moj syn mial 13 lat mialam nad nim kontrole dzis ma 16 lat i juz jestem bezradna fakt ze wiekszych problemow z nim nie ma ale szokuje mnie jak potrafi sie do mnie zwracac, masakra ostatnio uslyszalam od 18 latka zamknij morde wyobrazacie sobie myslalam ze go za to z domu wywale taka wsciekla bylam, nibt wycodza efekty wychowania ja jednak powiem wam ze zawsze sie staralam i dzieci stawialm na pierwszym miejscu dlatego jestem w szoku jakim potrafi byc egoista i jaki pysk ma czasami

Gość gość
gosc powyzej mowa o 18 latku