Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjaciółka urodziła. co dla dziecka z okazji narodzin?

Polecane posty

Gość gość

doradźcie, czy to, co chcę wysłać dla jej synka będzie ok: życzenia, kartka zielona z motywem skórzanym - pszczółka. wewnątrz gratulacje dla rodziców i życzenia dla młodego, wydrukowałam żeby ręcznie nie pisać i wygląda schludnie. gryzak-żyrafka waniliowa Sophie (vulli) rampers z delikatnej bawełny, motyw statki granatowe, firmy Magnolia prócz tego moja córka namalowała obrazek z motywem rybek-duża z małą rybką :) to będzie ok? Czy wypada coś innego?

Gość gość
a może jakiś balsam ujędrniający dla samej przyjaciółki?

a moze zapytaj kolezanki co by jej sie przydalo?ja wiem sama po sobie jak zostalam mama.Dostawalam niepotrzebnie maskotki ktore sie kurzyly a strasznie duzo rzeczy jest potrzebnych praktycznych np podgrzewacz do mleka.Lepiej kupic jedna potzrebna rzecz niz pare a zeby lezaly w kacie.

Gość gość
Ja również doradzam konsultacje z przyjaciółką.Dostaliśmy pełno miśków i ubranek których córka nawet raz nie założyła bo były po prostu już na nią za małe albo w złym guście i wyglądała w nich okropnie.

Gość gość
Ja zawsze kupuję ubranko, ale w rozmiarze co najmniej od 3m, a najczęściej rozmiar 6-9m. Wcześniej nie przyszło mi to do głowy, a dzisiaj pomyślałabym o paczce pieluch, chociaż jak wysyłasz to koszt wysyłki pieluch może być wysoki.

Dużo za duzych ubranek tez odradzam kupowac. U mnie tak bylo ze dostalam ubranko na dziecko welurowe rozm 74 .Kiedy doroslo do tego rozmiaru byly najwieksze upaly i nawet raz nie zalozylam choc ubranko sliczne.

Gość gość
Ja bym kupiła coś praktycznego,choć twoje prezenty są jak najbardziej ok. Może faktycznie bym dorzuciła jakieś pieluszki albo chociaż symbolicznie opakowanie chusteczek nawilżanych; takie rzeczy schodzą na okrągło. :)

Tak sie zastanawiam nad rzeczami ktore napewno zuzyje to krem na odparzenia dla dziecka jakis plyn do kapieli do tego gąbka. Jakis fajny kocyk mozesz dokupic.Zapytaj sie czy ma obcinaczke do paznokci dla dziecka.

Gość gość
http://www.twenga.pl/przytulanka-mysz.html przytulanka do spania, taki kawalek szmatki z glowa zwierzaka... jak to dostalam to nawet nie wiedzialam o co chodzi w tej maskotce, a okazal sie to jeden z lepszych prezentow :)