Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piersi

Polecane posty

Gość gość

Witam. Piszę tu ponieważ chcę dowiedzieć się czy sprawa w ogóle jest warta wizyty u lekarza. Mam 16 lat a moje piersi maja trójkątny kształt. Trochę o tym czytałam ale wszędzie dowiaduję się czegoś innego. Słyszałam, że piersi rozwijają się do około 19 roku życia ale jednak wolę się upewnić. Co robić? Może miałyście podobną sytuację? POmocyyy

Gość gość18
ja też miałam trójkątne, myślałam ,że już zawsze takie będą, wiec nawet już potem nie widziałam ze ich kształt się zmienił (po 2/3 latach) wciąż jak na nie patrzyłam to widziałam stożki, byłam zmartwiona i przygnębiona, myślałam, że są brzydkie i mają dziwny kształt więc umieściłam tu zdj swoich piersi i okazało się ze nie są stożkowate, tylko maja ładny kształt, potem sama już zaczęłam dostrzegać ze nie są jak trójkątne i teraz mimo iż moje piersi są małe to bardzo mi się podobają :) no u mnie kształt piersi zmienił się, choć ja zauważyłam to dopiero gdy inni otworzyli mi oczy :) poczekaj, więc nawet do 20, bo do tej pory się zmieniają, a niektórym kobietą nawet dłużej ;)

Gość gość
Najszybciej piersi się zmieniają jak korzystasz z partner korzysta z cip/ki

Gość gość
Przestań nosić to co je ściska i po jakimś czasie pięknie się uksztaltuja. Ja nigdy nie noszę tych podtrzymywaczy i są piękne, małe i piekne!

Gość gość
Piersi zmieniają się przez całe życie. Ale ich główny rozwój trwa do 20 roku życia.

Gość gość
Moje tez były takie i zmieniły się dopiero po karmieniu dziecka. Teraz są piękne, przez całą młodość miałam kompleks cyckow do przodu, zamiast w dół i teraz prawie czterdzieści lat a jeszcze mi nie obwisly, więc są tego plusy, koleżanki które mialy piękne pełne za młodu mają worki.

Gość gość
O cycki trzeba dbać całe życie aby były piekne.Masaż mężczyzm bardzo im pomaga.