Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stanela mi waga co robic pomocy

Polecane posty

Gość gość

Jestem juz od miesiaca na diecie schudlam juz 7 kg ale teraz gdzies od tygodnia waga stoi w miejscu i strasznie mnie to demotywuje:( na sniadanie jem glownie serek wiejski z 2 lyzkami otrebow, kolo 13 jakis owoc np. truskawki albo arbuz czy jablko, o 16 jem jakies chude mieso albo rybe z warzywami, o 18 jem jogurt naturalny i potem juz nic. Pije duzo wody lekko gazowanej bo naturalna mi nie wchodzi, do tego kawa herbata zero cukru i slodyczy. Codziennie biegam ok 30 minut i jezdze ja roweze 2 razy w tygodniu z 1,5h. Co robie zle ze przestalam chudnac? A mam z czego bo zostalo mi do zrzucenia jeszcze z 15 kg:( co zrobic zeby waga znow zaczela spadac, przeciez nie moge jesc mniej bo i tak jem juz bardzo malo.

Gość gość
Pomozcie:(

Gość gość
Jestem zalamana:(

Gość gość
wlacz wiecej warzyw do diety zeby pobudzic metabolizm. Plus moze z rana woda z cytryna?

Gość gość
Mam to samo... Wazę 67 kg wzrost 170 chce schudnac jeszcze 9 kg. Ale schudlam 5 i teraz waga stanela... :-( na sniadanie jem dwie kanapki potem jogurt potem zupa i potem salatka czy cos... Silownia regularnie ok 3-5 razy w tyg

Gość gość
Czy to prawda ze na taki zastoj pomaga jak jeden dzien zje sie duzo kalorycznych rzeczy a na nastepny wraca sie do diety?

Gość gość
Jestem tez ciekawa czy jest jakis zloty srodek oprocz meridii...

Gość gość
Pij ocet jabłkowy