Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak akceptacji wlasnego wygladu w ciazy.

Polecane posty

Gość gość

Jestem w drugiej ciazy. W pierwszej wygladalam w miare ladnie, nie przejmowalam sie wcale, szybko po porodzie schudlam. Teraz w drugiej ciazy nie moge na siebie patrzec. Dopiero 25. tydzien a ja juz mam + 10kg, tradzik, oklapniete przetluszczone wlosy, spuchniete kostki u stop, ogromny brzuch. We wszystkim wygladam jak hipopotam. Jestem na skraju depresji.

Gość gość
nie dziwie sie...ale dzuwie sie ze zdecydowalas sie na drugie- nie masz zadnych ambicji w zyciu?

Gość lili678
Autorko mam to samo, jestem w drugiej ciąży w pierwsze j wygadalam super do końca. ile ma Twoje pierwsze dziecko?

Gość gość
Jeszcze na dodatek moje starsze dziecko jest tak absorbujace jak nigdy, cały czas słyszę mamoooo! Już nie wyrabiam ledwo łaże mąż pomaga ale np w tym tygodniu pracuje długo, zaczynam się dolowac jak to będzie z dwójką chociaż do teraz miałam poukładane wszystko

Gość gość
Mam to samo, nie mogę na siebie patrzeć :-( Staram się jak mogę, układam ładnie włosy, robię lekki makijaż, kupiłam kilka całkiem niezłych ciążowych ciuchów, ale to nic nie daje, wyglądam jak słońca, aż mi niedobrze jak przeglądam się w lustrze :-( jestem w 24tc i 9kg na plusie... Mam strasznie grube ręce i plecy, bleeeee

Gość gość
*Słonica

Gość gość
Mam podobnie, choć obiektywnie rzecz biorąc wyglądam lepiej niż w pierwszej ciąży - 31 tydzień i 7 kg na plusie, niby niewiele, ale w pasie 97 cm - czuję się jak wieloryb :(

Gość gość
Gość 22:32 t o ja, moje nogi są jak bańki:( u mnie już niedługo zostało ale mam z jednej strony dość ciąży a z drugiej jak pomyślę o noworodku w domu i jeszcze marudzącej córce to mnie dół dopada okropny

Gość gość
Ja mam w pasie 104 a to dopiero 24 tydzien!!!!!!! Mam ambicje i nie zsluje absolutnie tego drugiego dziecka, tylko nie moge na siebie parzec. Po porodzie biore sie ostro za siebie. Moje dziecko ma 4,5 roku i tez non stop za mna lazi i wola mama yo, mama tamto, mama pic, mama jesc, nawet chwili spokoju.

Gość lili678
No ja też nie mam chwili nawet jak wyjdzie na podwórko się pobawić to co chwila leci po schodach i dzwoni dzwonkiem wola mnie bo mamo chodź zobacz coś tam albo daj pić albo gorąco i tak w kółko, na dodatek jakaś infekcja intymna mnie dopadła znowu juz mam lek ale id rana mnie swedzialo okropnie i upał

Gość gość
Mi tez nie podoba się mój powiększający się brzuch, z tym, że ja jestem byłą anorektyczką i przytycie w ciąży czy bez niej, źle wpływa na moje samopoczucie, a jestem w połowie szóstego miesiąca i na plusie mam 5 kg.