Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstałem sie z dziewicą

Polecane posty

Gość gość

dziewczyna nikogo nie miała, ma dobre serce, jest miła i normalna, w sumie materiał na żonę ale niestety nie podobała mi się jej figura. Tak już mam, po prostu na dłużej mnie nie kręci, na dodatek ma zawsze zbyt dużo makijażu, ludzie gapią się na nią. Na dodatek zauważyłem że nie angażuje się, wszystko wymaga ode mnie i nie okazuje mi uczuć. Wolałbym ją naturalną ale ona jest uparta.postanowiłem się jednak z nią rozstać, nie chcę żebym był jej pierwszym facetem bo to nie jest uczciwe. Strasznie mnie to bolało cały czas, dziś czuję ulgę ale szkoda mi bo straciłem wspaniałego przyjaciela.

Gość gość
na dodatek ostatni raz kochałem się dwa lata temu... k****, ja jestem zbyt uczciwy.

Gość gość
Nie angażowała się i nie okazywała Ci uczuć. Byłą Twoim przyjacielem... ciekawe.. Można być przyjacielem bez zaangażowania w znajomość i relację z drugim człowiekiem? Nie sądzę, to co najwyżej koleżeństwo.

Gość gość
piernik

Gość gość
Koleżeństwo? To dlaczego pisała że tęskni, że chce mnie zobaczyć, ubierała się dla mnie, oprawialiśmy petting i necking oraz seks oralny. Wątpię żeby to było dla niej koleżeństwo.

Gość gość
Masz pstro w głowie bo żeby w takich czasach puszczalskich i pustych lasek zostawić dziewicę, która jest dobrym materiałem na żonę?? Mam przeczucie, że będziesz tej głupoty żałować:-)

Gość gość
Niestety ale ja sie z nia źle czuję. ludzie sie na nią patrzą, ja widzę że ona ma bardzo męskie rysy twarzy. tak naprawdę to mógłbym wziąć pierwszą lepsza dziewczynę która jest nolifem i miałbym dziewicę. To bez znaczenia.

Gość gość
tak bo nolife=dziewica, haha:D to jak w końcu, co ci nie pasowało figura czy twarz bo raz piszesz o tym a raz o tym, chyba na siłę doszukujesz się wad jak wiele facetów po zerwaniu z partnerką

Gość gość
Pajac

Gość gość
fajna dziewica po oralu i innych takich :P pewnie anal też ma za sobą z wieloma facetami ale błonę trzyma dla tego jedynego :)

Gość gość
Idioci dzieci i tyle. Do książek! Poprawiać ostatnia klase!

Gość gość
Haha , tak teraz wygladaja dziewice , seks bez pelnej penetracji i dziewica ,haha , taka w sam raz dla tych co tylko dziewic szukaja ;)

Gość gość
A co Ci sie w jej figurze nie pdodbalo?? Pytam z czystej ciekwosci. Gruba byla czy moze nie miala biustu??

Gość gość
Co to za dziewica jak lody trzaska itd. buhehehehe

Gość gość
W obecnych czasach dziewica to juz nie prawdziwa dziwica,można zrekonstruować błonę dziewiczą ;) laska bzykana przez pol miasta i nagle znowu dziewica :)

Gość gość
nie ma dziś porządnych kobiet! :(

Gość gość
Są porządne tylko trzeba sobie na taką trafić a to nie takie proste

Gość gość
kurwa na żonę chcecie dziewice, potem ja w dupę kopniecie i za puszczalskimi się oglądacie, a potem ojejciu co ja zrobiłem bo tam dydola nieumaczalem, bo cipę na poczęta nie miała, jak nie umiesz uszanować dziewic to takiej nie bierz, sami nie wiecie co chcecie ,ruchać się tak a szacunku z waszej strony zero, według mnie ty nie szanujesz dziewic i nie-dziewic.

Gość gość
dobrze ze ci d**y nie nadstawiła, bo na ciebie nie zasłużyła i tak byś jej nie szanował, bo była za wporzadku do ciebie a ty przeleciałeś pewnie lasek w huj, jeszcze by sie zaraziła czymś od ciebie, malowała się i oglądali się inni bo była atrakcyjna a ty buraku tego niedoceniles kim była.

Gość gość
dobrze ze ci d**y nie nadstawiła, bo na ciebie nie zasłużyła i tak byś jej nie szanował, bo była za wporzadku do ciebie a ty przeleciałeś pewnie lasek w huj, jeszcze by sie zaraziła czymś od ciebie, malowała się i oglądali się inni bo była atrakcyjna a ty buraku tego niedoceniles kim była.

Gość gość
To z tobą jest coś nie tak, żebyś ty nią rządził czy ma się malować czy nie może jej jeszcze zaczniesz mówić ze ma się już bzykać z tobą to jej uroda i jej dupa. Byla asertywna, normalna nie-umiesz docenić porządnych kobiet to bierz puszczalska, nawet gdybyś do niej wrócił to wątpię czy będzie cie chciała.:(