Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem ludzi debili ktorzy daja kase na schroniska

Polecane posty

Gość gość

i są tacy czuli na punkcie zwierząt że zrobiliby dla nich wszystko. Tyle jest chorych dzieciaków które rodzą się z rakami i różnymi ciężkimi powikłaniami, na tym niesprawiedliwym świecie a oni będą dawać kase na karme dla psów ktore wystarczyłoby wypuścić i same by sobie coś znalazły. Mnie to aż skręca. Osobiście regularnie co miesiąc przekazuję 50zł z wypłaty na nieuleczalnie chore dzieci, psa mam, kota mam, ale bez przesady ludzie !!!

Gość gość
Pilnuj swojej d**y i kasy

Gość gość
dzieciakom niech pomaga panstwo tak, jak to bylo w PRL🖐️

Gość gość
pieskom też jak w prl

Gość gość
no nie... dla mnie jesteście beznadziejni/ne jeżeli macie takie podejście.

Gość gość
Gdybym dzisiaj oddal 1000zl na schronisko, a ty stalabys obok i powiedzialabys ze jestem debilem strzelilbym cie w pysk🖐️

Gość gość
sram na twoje dzieciaki, wole dać psom a ty pilnuj swojego nosa

Gość gość
Wlasnie! Ty nam pieniedzy nie licz.Jak pije za swoje i jak sie przewracam to tez za swoje.I nic nikomu do tego.

Gość gość
a co ma pomoc dzieciom do pomocy zwierzakom? nie można pomagać i jednym i drugim tylko trzeba wybierać?:o nie rozumiem takiej logiki, zwierzęta też są poszkodowane i kaleki często okaleczone przez ludzi, wole dać pieskom niż bachorom a od mojej kasy wara

Gość gość
Ja wolę dawać na psy bo psy są wierne, dobre i pokorne, jednym słowem lepsze od ludzi ( są też fajni ludzie ale rzadko). Na dzieciaki chore mi szkoda, tyle kasy a i tak nie wiadomo co z tego wyrośnie.

Gość gość
Jak to czytam to myślę sobie że ludzkość upada, dla mnie to tragedia co wy ludzie wypisujecie... w głowach się wam przewraca, albo pod anonimowością internetu próbujecie sobie robić żarty. Mam nadzieje że to drugie.

Gość gość
zawiazac gume z nasieniem na supel i okladac cie nie po twarzy za te bzdury ktore wypisujesz?

Gość gość
chore dzieci nie doczekają dorosłości, a taki pies czy kot może być towarzyszem dla dobrego opiekuna

Gość gość
A tak na spokojnie to czemu akurat taki temat?

Gość gość
dlaczego taki temat? bo to pewnie jakas bezdzietna stara panna po 50tce ktorej marzy sie nawet taka kaleka przy boku:o

Gość gość
aha ale jak czytam kogoś kto zanim wyłoży swoje zdanie zdąży już innych wyzwać to na 100% nie jest partnerem do dyskusji.

Gość gośćhhchcxxxxdxxxdx
Autorka ma racje!!! W 100%!!! Jeszcze co mnie wqrwia to ludzie ktorzy karmia psy miesem po dwie dychy za kg i "moj pimpus parowek nie chyci a kostek tez nie je bo jak to tak, przeciez sie udlawi" nosz qrwa!!! Mam znajoma, ma psa yorka czy innego szczurka kupuje mu jakies maty na szczochy bo ona z nim na plac chodzic nie bedzie sikac i srac bo to ich uwaga... Dziecko!!! Debilka! Ja mialam psa za dziecka ale nie mial prawa wyjsc z przedpokoju i wpieprzal tylkp resztki po Nas! Pies ma byc psem a nie dzieckiem! Tak bylo od zawsze i tak ma byc a nie jakies p*****lamento sie poprzewracalo w d****h "miastowym" debilom!!!

Gość gość
sie poprzewracalo w d****h "miastowym" debilom!!! No tak argument nie do przebicia. Co prawda jestem miastowym ale psa nie posiadam a szkoda bo byłoby czym taką wieśniarę poszczuć

Gość gość
Przecież nie ma obowiązku rozumienia wszystkiego, nie rozumiesz trudno, nie każdy jest w stanie ogarnąć postawowe kwestie jakimi są wolny wyborór drugiego człowieka oraz swobonde dysponowanie swoimi pieniędzmy. Zostań w tym nierozumieniu, na brak rozumienia się przeciez nie umiera, ewentualnie jest się ograniczonym tłukiem, ale to też nie jest śmiertelna przypadłość.

Gość gość
Psu nie wolno dawać resztek dla jego zdrowia. Skąd się takie mądrale biorą, a żeby dokuczać innym to pierwsze.

Gość gość
skoro dzieci sa nieuleczalnie chore, to na cholere im pomagac? niech dogorywaja w spokoju gdzies w kacie🖐️

Gość gość
"Ja mialam psa za dziecka" a co to znaczy?, miałaś psa zamiast dziecka, czy miałaś psa w dzieciństwie? Co ciebie to obchodzi za ile ktoś kupuje mięsaodla swojego psa, moze i po 200 zł, sam sobie zarabia, sam sobie wydaje.No to butów po 300 zł też ludzie nie powinni kupować, bo to przesada.Durne masz myśłenie, wymagasz od ludzi, aby swoimi pieniędzy dysponowali tak jak tobie się podoba.to są twoje oczekiwania, a oczekiwania sa zawsze jednostronne, z nikim się na nic nie umawiałaś, wieć i wymagać nie masz prawa.Dobrze,że na wstęie napisałas, z esłabo u ciebie z kwestią rozumienia, faktycznie ta ułomność jest widoczna w każdym twoim poście.

Gość gość
Wy się Kurfa zajmijcie co z WASZĄ kasa robią politycy ,a nie innym wyliczacie na co maja wydawać swoje prywatne pieniądze :o

Gość gość
11.25 sama prawda, ale przecież z bełkotu autorki nic nie wynika, trochę jeszcze się pokomprmituje i temat się zakończy, a pieski dostaną sój pyszny obiadek jak i wpłaty na fundacje czy schroniska.a autorka?, a jebał ją pies.

Gość gość
ja tylko psom pomagam,wpłacam kase i zbieram nakrętki...mam tez dwa yorki które są moimi synkami :)...bachorów nie lubię i nie będę im pomagać

Gość gość
Moje pieniądze i moja sprawa,na co je przeznaczę.Nikt mi nie będzie rozkazywał,tylko każdemu daj,a ciekawe skąd mam to brać?Ktoś robi felerne dzieci po pijaku:-(a ja mam ponosić konsekwencje,ktoś rozmnaża psy i koty,a potem wyrzuca i mam je wszystkie adoptować i wykarmić?Mam swoje dzieci,psa i kota,ale pomagam zwierzętom,ludziom nie warto.:-(

Gość gość
Autorka,uważaj,żeby cię tak całkiem nie pokręciło,bo się za rehabilitację nie wypłacisz:-PWizje kolejnego wariata od uzdrawiania świata:-):-):-)

Gość gość
niech autorka sobie pomaga bachorom ja będe psom i może mnie cmoknąć w du/pe

Gość gość
zwierzęta też czują i cierpią jakbyś nie wiedziała. Ja tam wolę nawet zwierzęta od dzieci

Gość gość
No sorry, ale to moja sprawa na co oddaje pieniądze... To tak samo mogłabyś powiedzieć np " nie rozumiem debili ktorzy kupuja sobie duzo kosmetykow/ ciuchow, droga bizuterie bo mozna by bylo uratowac dzieci...